hayabusa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Όπως ανέφερα σε άλλο θέμα, έχω από χθες στην κατοχή μου το παρακάτω tablet: ASUS VivoTab RT TF600TG-1B140R - 3G | To θέμα είναι οτι όταν πάω να κουμπώσω το tablet (αυτό που ανέφερα παραπάνω) στο tablet dock τα Windows (στο device manager) βγάζουν error "Code 43" σε μια "αγνωστη συσκευή" που τελικα ειναι η USB του πληκτρολογίου. Στο tablet σκέτο (με τον αντάπτορα της Asus) όλα (φλασάκια, ποντίκια κλπ) παίζουν απροβλημάτιστα Καμια ιδέα για επιδιόρθωση πριν πάει για RMA ; (restarts, ξηλωμα και ξανα περασμα του driver κλπ τα εχω ηδη κανει) Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 error code 43 when USB not recognised - Microsoft Community Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 αν και διαβασα ολα οσα γραφονται στο παραπάνω λινκ δυστυχως δεν κατάφερα να διορθωσω το πρόβλημα. Οπότε αν δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση από Δευτέρα πάει στην Asus για να ξεμπερδεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Πάρε iPad Δε φταίω, εσύ ζήτησες να περάσουμε από εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 έλεος βρε troll Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Σεπτέμβριος 27, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Αμα έχεις DOA επέστρεψέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.