Jump to content

Επισκευη καρτας και ακουστικων...

Antonis_K

Recommended Posts

Υποθεση 1

Xonar DX - Sound Cards and Digital-to-Analog Converters - ASUS Χαιρεται εχω θεμα με την καρτα μου εδω και λιγες μερες δν κανει επαφη το molex για το παραπανω ρευμα (αυτο το ασπρο αριστερα πανω οπως βλεπετε και στην φωτο)...

Υποθεση 2

Απο τα siberia v2 κοπηκε το καλωδιο του ηχου ...

Ξερετε καποιο μαγαζι που να κανει τετοιες επισκευες?

Δυστυχώς αυτές τις μέρες ( μέχρι Κυριακή ) σίγουρα δεν παίζει να μπορέσω να βρω κάποιο κενό να βρεθούμε να γίνει η δουλειά.

Και δυστυχώς #2, είναι πολύ νωρίς από τώρα για να ξέρω αν και πότε θα έχω κενό από Δευτέρα γιατί έχω 2 projects αυτή την στιγμή που δεν έχουμε κάποιο standard πρόγραμμα ούτε διάρκεια εργασίας ανά ημέρα, οπότε μπορεί να σου πω "Τρίτη θα είμαι σπίτι από τις 13:00 μέχρι τις 17:00" και τελικά να με έχουνε πάρει τηλ. τελευταία στιγμή να πάω νωρίτερα, ή αντίστοιχα να υπολογίζω πως θα είμαι πίσω στις 19:00 και να τραβήξει τελικά το πράγμα μέχρι και 11-12 το βράδυ.

Εντελώς απρόβλεπτες καταστάσεις δυστυχώς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.