Antonis_K Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2013 Υποθεση 1Xonar DX - Sound Cards and Digital-to-Analog Converters - ASUS Χαιρεται εχω θεμα με την καρτα μου εδω και λιγες μερες δν κανει επαφη το molex για το παραπανω ρευμα (αυτο το ασπρο αριστερα πανω οπως βλεπετε και στην φωτο)...Υποθεση 2Απο τα siberia v2 κοπηκε το καλωδιο του ηχου ...Ξερετε καποιο μαγαζι που να κανει τετοιες επισκευες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Κανεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 27, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Σε ποιό μέρος βρίσκεσαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 27, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Αν μπορέσουμε να το βολέψουμε κάπου στα όποια κενά βρω μεταξύ των δουλειών που έχω αναλάβει αυτόν τον καιρό στα σενιάρω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Οκτώβριος 3, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Τελικα εχεις κανενα κενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 3, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Δυστυχώς αυτές τις μέρες ( μέχρι Κυριακή ) σίγουρα δεν παίζει να μπορέσω να βρω κάποιο κενό να βρεθούμε να γίνει η δουλειά.Και δυστυχώς #2, είναι πολύ νωρίς από τώρα για να ξέρω αν και πότε θα έχω κενό από Δευτέρα γιατί έχω 2 projects αυτή την στιγμή που δεν έχουμε κάποιο standard πρόγραμμα ούτε διάρκεια εργασίας ανά ημέρα, οπότε μπορεί να σου πω "Τρίτη θα είμαι σπίτι από τις 13:00 μέχρι τις 17:00" και τελικά να με έχουνε πάρει τηλ. τελευταία στιγμή να πάω νωρίτερα, ή αντίστοιχα να υπολογίζω πως θα είμαι πίσω στις 19:00 και να τραβήξει τελικά το πράγμα μέχρι και 11-12 το βράδυ.Εντελώς απρόβλεπτες καταστάσεις δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.