fits79 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2013 Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν τελικα η Microsoft σταματησε να κυκλοφορει service pack οπως ειχα διαβασει παλιοτερα σε διαφορα αρθρα του ιντερνετ ή αν αναιρεσε αυτη της την ανακοινωση.Αν δεν την αναιρεσε πως μπορουμε πλεον να κατεβασουμε ΜΑΖΕΜΕΝΑ ολα τα win7 updates σε ενα εκτελεσιμο αρχειο ωστε να το εγκαταστησουμε οπως δηλαδη καναμε και με τα εκαστοτε service pack που κυκλοφορουσε η Microsoft.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Οκτώβριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Από όσο γνωρίζω μονο SP1 έχει βγει για Windows 7, αποκλείται να ασχοληθούν άλλο με τα 7 κατά την γνώμη μου. Μπορείς να το κατεβάσεις από το link:http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5842 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Οκτώβριος 7, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Δεν χρειαζεται εχω δισκακι εγκαταστασης των win7 με ενσωματομενο το sp1.Κι ομως θα ασχοληθουν ειδικα τωρα που τα win8 πανε κατα διαολου και μονο τις πωλησεις που περιμεναν δεν εχουν οποτε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Οκτώβριος 7, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Δεν χρειαζεται εχω δισκακι εγκαταστασης των win7 με ενσωματομενο το sp1.Κι ομως θα ασχοληθουν ειδικα τωρα που τα win8 πανε κατα διαολου και μονο τις πωλησεις που περιμεναν δεν εχουν οποτε.....http://www.thelab.gr/eidiseis/antitheti-dilonei-i-microsoft-sti-makroxronia-ypostiriksi-127165.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Εδω που τα λεμε, το σωστο ειναι να βγαλουν SP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Οκτώβριος 9, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.