digitron1416003157 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 Παιδια ηρθε η ωρα να αναβαθμιστω και θα παω σε 775 chipset.Εχω 1GB των Mushkin4200 που παιζουν ως τα 240fsb με 2-2-2-5.Το θεμα ειναι να τις δωσω για να παω σε 667 DDR2? Προσωπικα λιγο που το κοιταξα δεν πιστευω οτι αξιζει τωρα αλλα επειδηαπο αυτο θα κριθει η αγορα της μητρικης δεν ξερω τι μπορει να συμβει στο μελλον.Εκει ειναι και το κολλημα μου... Ετσι ταλαντευομαι αναμεσα στις Abit AA8 3RD Eye ή Asus P5AD2 Deluxe για το 925 chipset και στις Abit AG8 3RD Eye ή Asus P5GD1 915P για το915 chipset. Βεβαια η επιλογη του 915 θα γινει μονο και μονο για να μη δωσω τις Mushkin οι οποιεςσκιζουν! Απο κει και περα αν παρω Asus θα χω τη δυνατοτητα του ξεκλειδωμενου επεξεργαστη καθως και αλλα καλουδια και αν παρω Abit θα χω εκτος απο τις καλεςδυνατοτητες overclocking και το πανελακι πληροφοριων.Οι δυνατοτητες για overclock ειναι και το πρωτο πραγμα που με ενδιαφερει! Ποια ειναι η σκεψη σας πανω σε οσα ανεφερα? Να πω οτι η αναβαθμιση ειναι αναγκαιακαι δε τη γλιτωνω αλλιως θα περιμενα πριν προχωρησω. 915 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Και γιατι οχι Α64?????Δεν ξερω καν αν εδω εχει κανεις 775. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitron1416003157 Οκτώβριος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Βασικα εχω ηδη εξοπλισμο νερου για τον intel αλλα και γενικοτερα εχω "συνηθισει" σε intel.Αθλονα 64αρι εχω στο laptop.To μονο πραγμα που με φοβιζει ειναι μηπως τελικαδεν παρακαμψανε το κλειδωμα της Intel στο fsb και δεν παρει πανω απο 10%.Θασαλταρω.Χθες που το εψαχνα οι αποψεις διυσταντω και αντε να βγαλεις ακρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Οκτώβριος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 H Asus το έχει παρακάμψει 100% αλλά οι μητρικές τις είναι πανάκριβες μεν απίστευτες δε. H abit δε ξέρω. Εγώ θα σου έλεγα προχώρα εάν είναι αναγκάιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.