sadako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 Το θέμα έχει ως εξής: Φίλος αγόρασε ultrabook με προεγκατεστημένα τα Windows 8. Δεν του έδωσαν όμως ούτε δισκάκι, ούτε s/n για τα win ούτε τίποτα. Και από έναν έλεγχο που έκανα, δεν υπάρχει ούτε καν recovery partition.Παίχτηκε μια ******* και θέλει να του κάνει format, repair, κάτι τέλος πάντων (για μένα καλύτερα format γιατί έπεσε θύμα απάτης). Πήγε από εκεί που το πήρε, του ζήτησαν χρήματα για format κλπ, η εναλλακτική ήταν να πάει σε άλλο υποκατάστημα και να πάρει με 30 ευρώ image της εργοστασιακής κατάστασης από ίδιο laptop σε φλασάκι (τώρα τι ακριβώς θα γίνει με το να έχει image από άλλο laptop με windows με -προφανώς- διαφορετικό serial number, μπέρδεμα).Το ερώτημά μου έχει 2 σκέλη:1. Αν πάρει αυτό το image σε φλασάκι μπορούμε με κάποιο τρόπο να κάνουμε αντίγραφο σε DVD για να υπάρχει; Λογικά θα είναι bootable, το ultrabook δεν έχει DVD-RW, external DVD-RW δεν υπάρχει, και το δικό μου PC στο οποίο θέλω να γίνει η διαδικασία έχει Win7.2. Υπάρχει μήπως τρόπος να αποφύγουμε την όλη διαδικασία; Πήρε το μάτι μου, κάτι τόπικ ανάκτησης του serial number, μπορούμε μήπως να το βρούμε κάπως, να κατεβάσω τα Win8 σε bootable usb και μετά από format, εγκατάσταση να περάσουμε τον ίδιο κωδικό και να μην ξαναχρειαστεί ενεργοποίηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.