Hydra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 6 μήνες δωρεάν και όποιος θέλει μετά συνεχίζει με premium (3.60 το αρχικό πακέτο). Απ΄ότι είδα έχει πολλά. www.spotify.com
papajim Σεπτέμβριος 26, 2013 #2 Σεπτέμβριος 26, 2013 6 μήνες δωρεάν και όποιος θέλει μετά συνεχίζει με premium (3.60 το αρχικό πακέτο).Απ΄ότι είδα έχει πολλά. www.spotify.com Τους 6 μήνες δωρεάν πού τους είδες; Μήπως στους έκανε δώρο καμιά "πράσινη" εταιρεία κινητής;
Hydra Σεπτέμβριος 26, 2013 Author #3 Σεπτέμβριος 26, 2013 Έτσι διάβασα κάπου (εκτός επίσημης ανακοίνωσης), αλλά αν δεν ισχύει τότε ή θα είναι για λιγότερους ή γενικά και δωρεάν (όπως grooveshark). Πάντως εγώ ακούω τώρα εδώ και ώρες.Απ' ότι θυμάμαι ίσχυε ότι μετά τους 6 μήνες δικαιούσαι 10 ώρες το μήνα δωρεάν μόνο. Αυτό όμως σαν σχόλιο το είδα κάπου απλώς.Και για premium εγγραφή, δίνει 30 μέρες trial.EDIT:από τους όρουςΔωρεάν Υπηρεσία - Free Service -: υπηρεσία η οποία βασίζεται στην προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, χωρίς χρέωση, με απεριόριστη πρόσβαση σε μουσική για έξι μήνες από την εγγραφή στην υπηρεσία. Με την παρέλευση της περιόδου των έξι μηνών, θα υπόκειστε σε χρονικούς περιορισμούς.
Hydra Σεπτέμβριος 26, 2013 Author #5 Σεπτέμβριος 26, 2013 Τώρα μπαίνω μέσω fb. Οκ, μια χαρά είναι, απλώς η premium ποιότητα είναι καλύτερη ~320kbp/s.
Vadergr Σεπτέμβριος 26, 2013 #6 Σεπτέμβριος 26, 2013 Πολύ καλή υπηρεσία αν και για αυτους που τους αρεσουν τα dance/house εχει ελλείψεις.Το 2 day trial ηταν εκπληκτικό και βρήκε ακόμα και socrates... Απο την άλλη 85€/χρόνο είναι πολλά χρήματα για την ελευθερη λογική μου.
EraserheadX Σεπτέμβριος 26, 2013 #7 Σεπτέμβριος 26, 2013 Αναλυτικά:How much music can I play using Spotify Free? Unlimited streaming for the first 6 months. After creating your Spotify account, you can stream as much music as you like for six months on your computer. After this, a time limit applies. How much music can I stream with time limits? You can stream ten hours of free music a month. This is split into two and a half hours per week. If you don’t use it all one week, it carries over to the next. You can save it like this up to a total of ten hours. Streaming time is added to your account weekly, on the day of the week you first signed up for Spotify. What about my own local files? Your music stored locally does not affect the time limit. You can play it as much as you want.
deninho Σεπτέμβριος 26, 2013 #8 Σεπτέμβριος 26, 2013 το κακό με το spotify είναι ότι καταναλώνει πολύ, πάρα πολύ bandwidth (μιλάω κυρίως για streaming σε φορητές συσκευές)
Hydra Σεπτέμβριος 26, 2013 Author #9 Σεπτέμβριος 26, 2013 Πολύ καλή υπηρεσία αν και για αυτους που τους αρεσουν τα dance/house εχει ελλείψεις.Το 2 day trial ηταν εκπληκτικό και βρήκε ακόμα και socrates... Απο την άλλη 85€/χρόνο είναι πολλά χρήματα για την ελευθερη λογική μου.Ελληνικά θέλει πολύ ακόμα, από ξένη μουσική rock/metal που έψαξα, έχει σε πολλά όλους τους δίσκους, σε άλλους τους μισούς, αλλά με εκπλήσει κιόλας πού και πού. Πέτυχα ας πούμε να έχει όλον τον LP δίσκο της μπάντας του φίλου μου.
Shaman Σεπτέμβριος 26, 2013 #10 Σεπτέμβριος 26, 2013 Από τότε που έκλεισε το Pandora (για Ελλάντα), ξαναγύρισα στα local files. Πάντως το Spotify, λίγες μέρες που το δοκιμάζω, μου αρέσει αρκετά. Κουράζουν οι διαφημίσεις στο free βέβαια. Λέω να ενεργοποιήσω το free 30-day premium, αλλά φοβάμαι μη γλυκαθώ..
Hydra Σεπτέμβριος 26, 2013 Author #11 Σεπτέμβριος 26, 2013 Εντάξει, το περίμενα πιο κουραστικό εγώ να πω την αλήθεια. Στο grooveshark οι διαφημήσεις σπάνε νεύρα, είναι πιο συχνές και μεγάλες.
deninho Δεκέμβριος 6, 2013 #12 Δεκέμβριος 6, 2013 χμ, την πατήσαμε και πληρώσαμε ανανέωση του premium. E-mail, φυσικά, ότι λήγει το trial δεν ήρθε, για να θυμηθώ να το ακυρώσω, οπότε είδα απ'ευθείας τη χρέωση στο πέηπαλ. Υπάρχει τρόπος για refund ή θα αναγκαστώ να το χρησιμοποιώ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου για να βγάλει τα λεφτά του;
schumifer Δεκέμβριος 6, 2013 #13 Δεκέμβριος 6, 2013 Στο skype τουλάστιχον δύο φορές που την έχω πατήσει έτσι, τους έχω κάνει αίτημα μέσω chat την ίδια μέρα και έχουν κάνει refund. Ταυτόχρονα φυσικά χρειάζεται να κάνεις cancel subscription από την ιστοσελίδα τους αλλά και ακύρωση της συμφωνίας από το paypal
deninho Δεκέμβριος 6, 2013 #14 Δεκέμβριος 6, 2013 έκανα cancel, τους έστειλα και μήνυμα, και μου κάνανε refund τσακ μπαμ. Όχι τπτ άλλο, αλλά έχω 2 μήνες δωρεάν premium από την cosmote, και μετά, άμα με βολέψει και θέλω να το κρατήσω, μάλλον θα βγάλει προσφορά η cosmote για τους συνδρομητές της.
minast Δεκέμβριος 7, 2013 #15 Δεκέμβριος 7, 2013 έκανα cancel, τους έστειλα και μήνυμα, και μου κάνανε refund τσακ μπαμ. Όχι τπτ άλλο, αλλά έχω 2 μήνες δωρεάν premium από την cosmote, και μετά, άμα με βολέψει και θέλω να το κρατήσω, μάλλον θα βγάλει προσφορά η cosmote για τους συνδρομητές της.Εάν δε με απατά η μνήμη μου, η προσφορά είναι 5€/μήνα...Κι εγώ δοκιμάζω το premium αυτές τις μέρες και το βρίσκω αρκετά καλό.
DJD Δεκέμβριος 7, 2013 #16 Δεκέμβριος 7, 2013 Qnap+qmusic = free streaming απο τα mp3 μου όπου θέλω δωρεάν. Σχεδόν όλα τα μοντέρνα NAS υποστηρίζουν κάτι παρόμοιο.
deninho Δεκέμβριος 7, 2013 #17 Δεκέμβριος 7, 2013 καλά και από πισί γίνεται αυτό, δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι τα data στο κινητό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.