Jump to content

Κοστολόγηση Gtx570...

tsakali

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το πόσο μπορώ να δώσω την gtx570

Αύριο την παραλαμβάνω κ έχει 2 χρόνια εγγύησή.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

αγορασες την καρτα για 328 ευρω?

για ποιον λογο?

την είχα κ μου κάηκε κ έγινε αντικατάσταση με καινούρια!!

κ θα ήθελα να την δώσω... το θέμα είναι πως δεν ξέρω πόσο να την βάλω στην αγγελία..

Πολλες μτχ με εγγυηση τελευταια φυγανε 130-150 ευρω. Το θεμα ειναι οτι παραπνω δυσκολο να φυγει γιατι υπαρχουν και 660ti με κατω απο 200 ευρω...

Πολλες μτχ με εγγυηση τελευταια φυγανε 130-150 ευρω. Το θεμα ειναι οτι παραπνω δυσκολο να φυγει γιατι υπαρχουν και 660ti με κατω απο 200 ευρω...

δηλαδή ολοκαίνουργια ως έχει να την δώσω... 200 κ αν?? :suicide2:

130-150 σου είπε να τη δώσεις, όχι 200 και όντως αυτή είναι η τιμή της κάρτας. Προς το 150 βέβαια αφού έχει full εγγύηση. Με 200 παίρνεις καλύτερες, καινούριες και πιο σύγχρονες κάρτες.

Οκ, σας ευχαριστώ για τον χρόνο σάς.

Οπότε θα την κρατήσω κ βλέπουμε :banghead:

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

[MENTION=14283]tsakali[/MENTION] συγγνώμη, δεν είναι δουλειά μου αλλά αν την κρατάς χωρίς να την χρειάζεσαι επειδή σου φαίνονται λίγα τα χρήματα κάνεις λάθος γιατί η τιμή της μόνο προς τα κάτω θα πάει.

[MENTION=14283]tsakali[/MENTION] συγγνώμη, δεν είναι δουλειά μου αλλά αν την κρατάς χωρίς να την χρειάζεσαι επειδή σου φαίνονται λίγα τα χρήματα κάνεις λάθος γιατί η τιμή της μόνο προς τα κάτω θα πάει.

Εγώ δεν το έθεσα σωστά. Σκεφτόμουν να την δώσω αν είχε κάποια αξία με σκοπό να βάλω κάτι ακόμη κ να κάνω ολοκληρωμένη αναβάθμισή.

Κ απλά αφού έπεσε η αξία της τόσο θα μείνει το σύστημά ως έχει!!

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.