JohnnyX Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 Μετα την τελευταια αναβαθμιση του chrome αλλαξε η θεση του recent tabs. Ok με αυτοΤο θεμα ειναι οτι αν κλεισεις τον browser με ανοιχτα tabs δε τα κανει save και οταν τον ξαναξεκινας ειναι αδειο το recently closed. Υπαρχει κανας τροπος να τα κανει save ? Ειναι μεγαλη κακια..κανω συχνα restart τον browser για να αδειασει λιγο η μνημη. Δε λεει να κανω ενα ενα save τα bookmarks και μετα να τα σβηνω..αηδια ειναι αυτο !
RootX Σεπτέμβριος 26, 2013 #3 Σεπτέμβριος 26, 2013 Session Buddy extensionhttps://chrome.google.com/webstore/detail/session-buddy/edacconmaakjimmfgnblocblbcdcpbko?hl=en
Wizard! Σεπτέμβριος 26, 2013 #4 Σεπτέμβριος 26, 2013 Μετα την τελευταια αναβαθμιση του chrome αλλαξε η θεση του recent tabs. Ok με αυτοΤο θεμα ειναι οτι αν κλεισεις τον browser με ανοιχτα tabs δε τα κανει save και οταν τον ξαναξεκινας ειναι αδειο το recently closed. Υπαρχει κανας τροπος να τα κανει save ? Ειναι μεγαλη κακια..κανω συχνα restart τον browser για να αδειασει λιγο η μνημη. Δε λεει να κανω ενα ενα save τα bookmarks και μετα να τα σβηνω..αηδια ειναι αυτο !Σε εμένα δεν άλλαξε κάτι. Όπως δούλευε και πριν, δουλεύει και τώρα. Δοκίμασε να αλλάξεις τη ρύθμιση και να τη βάλεις πάλι.
Dem Σεπτέμβριος 26, 2013 #5 Σεπτέμβριος 26, 2013 Σε εμένα δεν άλλαξε κάτι. Όπως δούλευε και πριν, δουλεύει και τώρα. Δοκίμασε να αλλάξεις τη ρύθμιση και να τη βάλεις πάλι.για τα recent tabs λέει, αν κάνεις επανεκκίνηση τον chrome δεν τα κρατάει.Ποια ρύθμιση ?
Wizard! Σεπτέμβριος 26, 2013 #6 Σεπτέμβριος 26, 2013 για τα recent tabs λέει, αν κάνεις επανεκκίνηση τον chrome δεν τα κρατάει.Ποια ρύθμιση ? Οκ, δεν το κατάλαβα, νόμιζα το να κρατάει το Last Session. Πάντως εμένα τα κρατάει κανονικά και αυτά:
JohnnyX Σεπτέμβριος 26, 2013 Author #7 Σεπτέμβριος 26, 2013 βρεθηκε εν μερει αυτο που εψαχναστις ρυθμισεις επιλογη On startup Continue where I left offΑυτο κανει αυτο που θελω (απλα θα το κανει παντα ..και οχι κατεπιλογη)
minast Οκτώβριος 2, 2013 #8 Οκτώβριος 2, 2013 Αν κάνεις κλικ στις ρυθμίσεις του Chrome (τις τρεις οριζόντιες γραμμούλες δεξιά από την address bar), έχει "Recent Tabs". Μάλιστα αν κλείσεις πολλά μαζί, στα κρατάει ομαδοποιημένα.
JohnnyX Οκτώβριος 3, 2013 Author #9 Οκτώβριος 3, 2013 Ξανατονισα ότι εκεί δε κρατάει ΚΑΝΈΝΑ tab μετά από restart του browserΣτάλθηκε από το Star N920e μου
minast Οκτώβριος 3, 2013 #10 Οκτώβριος 3, 2013 Ξανατονισα ότι εκεί δε κρατάει ΚΑΝΈΝΑ tab μετά από restart του browserΣτάλθηκε από το Star N920e μουΙστορικό κρατάει από τα ίδιες σελίδες? Έχεις βάλει google account ή όχι?
JohnnyX Οκτώβριος 3, 2013 Author #11 Οκτώβριος 3, 2013 κραταει αλλα αλλο ειχα αναφερει απο την αρχη..παλια αν εκλεινες τον browser ανοιγε τα tabs που ειχε ανοιχτα (κατ'επιλογην) Πλεον δεν το εχει αυτο..δυστυχως
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.