Jump to content

ASUS HD7870 low fps

FarmaS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον..

πριν κανω την αναβαθμηση ειχα αυτο τον υπολογιστη

Intel Quad Core 2.4ghz

Gigabyte X38-DQ6

Asus GeForce 8800GTS 512mb

Western Digital 320 sata 2

6gb ram

Thermaltake 750w

με τον καιρο ειδα οτι τα fps στο Diablo 3 με ultra graphics αρχισαν να πεφτουν.. ετσι τα κατεβασα ολα στο low αλλα δεν ειναι διαφορα.. επομενως πηρα την αποφαση κ αλλαξα καρτα γραφικων σε ASUS HD7870 2gb

μολις την εβαλα ολα καλα.. μετα απο λιγο παλι τα ιδια με τα fps..

κανω φορματ ολα κομπλε.. περναει ο καιρος τα ιδια

αλλαζω υπολογιστη σε

AMD FX 8120 3.1ghz

Gigabyte 990FXA-UD3

καρτα γραφικων την 7870

σκληρος ο ιδιος Western Digital 3200aaks 22L6A0

8gb ram Corsair 1600mhz

thermaltake 750w

φορτωνο το diablo στα full κ ολα κομπλε.. δεν επεφταν κατω απο 45-50

μετα απο κανα 2-3 βδομαδες παλι αρχισαν να πεφτουν κ να κολλαει στις μαχες με πολλα τερατα

κατεβαζω τις ρυθμησεις στο low αλλα δεν..

κανω overclock το cpu στα 4.00ghz κ στην καρτα γραφικων το gpu clock απο 1000 σε 1195 κ το memory clock απο 4800 σε 5500 αλλα παλι δεν ειδα καμια βελτιωση(σκεφτηκα μηπως ειναι θεμα bottleneck)

το v.sync το δοκιμασα αλλα παλι τπτ

η ειρωνια ειναι πως μεσα στο παιχνιδι αν κατσω ακινητος κανα 10λεπτο τα fps δειχνουν τερμα δλδ 200.. η οταν απλως περπαταω στην πιστα αυτα πηγαινουν απο 120 εως 180.. δεν ειναι σταθερα.. ανεβωκατεβενουν αρκετα.. αν ομως αρχισω καποια μαχη με πολλα τερατα η εχω αλλους συμπαικτες μαζι μου που κανουν διαφορα skills τοτε μπορει να πανε απο 35 εως 9..

τι μπορει να φταιει ρε παιδια ?

μετα απο καθε φορματ δουλευει καλα το παιχνιδι αλλα μολις περασει λιγος καιρος αρχιζει κ ζοριζετε

τωρα σκεφτομαι εγω πως το μονο που δεν αλλξα ηταν ο σκληρος.. λετε να φταιει αυτο επειδη ειναι παλιος ? δεν ξερω κ τι sata ειναι, νομιζω σατα 2

η μηπως χρειαζεται να αλλαξω κατι στο catalyst?

τι στο κορακα γινεται ?

Δύο πράγματα μου πάνε στο μυαλό για τέτοια περίπτωση :

(i) Υπερθερμαίνεται η κάρτα γραφικών ή το cpu και κάνει throttling.

(ii) Έχεις παλιό τροφοδοτικό και η απόδοση του έχει πέσει τόσο που κρατάει πίσω την κάρτα γραφικών.

η καρτα φτανει μεχρι 65 βαθμους σε παιχνιδια κ 36 οταν δν κανεις κατι

το τροφοδοτικο το αγορασα πριν απο περιπου 3 μηνες

ο σκληρος δισκος παιζει ρολο στην αποδοση των fps ? αν δλδ εχει καποιο προβλημα η οτιδηποτε αλλο?

Έλεγξε και τη θερμοκρασία στο cpu σου...

Ο σκληρός δίσκος πολύ λίγο επηρεάζει τα fps, εκτός και αν είναι καμια μηχανή από console και κάνει πολύ streaming από δίσκο ή αν έχεις λίγη διαθέσιμη ram...

Δώσε και άλλα στοιχεία αν θέλεις...

η cpu φτανει μεχρι 51 μαξ.. πριν απο λιγο παντως που επαιζα ειδα οτι ηταν στους 47

να υπενθυμισω πως αυτο γινεται παντα λιγο καιρο μετα το φορματ.. δλδ αν τωρα κανω φορματ κ στο καπακι ανοιξω το diablo δεν θα εχω ΤΟΣΟ μεγαλο προβλημα.. τουλαχιστον κατω απο 30 fps δεν θα δειξει με τπτ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.