Jump to content

Αγορά Laptop

KinZon

Recommended Posts

Παιδιά θέλω ενα laptop κυρίως για gaming κάτω από 800 ευρω

Mεχρι τώρα έχω βρει τα εξής:

MSI GE60-i560M247, Notebook

MSI GE60-i550M245FD, Notebook

MSI GE60-i750M245FD FreeDOS (Article no. 90512359) - Laptops / Notebooks - computeruniverse

επιπλέον παιδιά αυτές οι εταιρίες είναι αξιόπιστες?

και πόσο καιρό κανουν να μεταφερουν

Laptop και gaming έτσι κι αλλιώς δεν πάνε μαζί, αν μιλάμε και για κάτω των 800 ευρώ δεν έχει καν νόημα. Με το σταθερό που ήδη έχεις, παίζεις καλύτερα απ ότι θα παίξεις με αυτά τα λαπτοπ. Γύρνα στην ιδέα της αναβάθμισης του σταθερού αν σε ενδιαφέρει το gaming.

Επειδή είμαι φοιτητής στην λαμια και είμαι από κρητη είναι πιο εύκολο για μένα να έχω ένα laptop

Χριστούγεννα , πασχα και καλοκαίρι είμαι κρητη και τον υπόλοιπο καιρό λαμια

αν δεν έχεις Windows να βάλεις να υπολογίζεις και το κόστος του λειτουργικού σε αυτά τα πολύ φτηνά. Η Alternate είναι γνωστό όνομα αν αυτό ρωτάς με το αξιόπιστη.

Πόσο καιρό... Εξαρτάται από το αν το έχουν διαθέσιμο ή αν παραγγέλνουν μετά την δική σου παραγγελία. Είχα εμπειρία με αυτούς πολλά χρόνια πίσω όπου ενώ στο site έδειχναν το αντικείμενο ως άμεσα διαθέσιμο περίμενα πάνω από 10 μέρες μέχρι να το παραλάβουν και να αποστείλουν. Συνολικά πήρε γύρω στο μήνα. Η εμπειρία μου πάντως δε σημαίνει ότι και σε σένα έτσι θα συμβεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.