Voidjava Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Με λένε Κώστα και είμαι καινούριο μέλος. Έχω δει αρκετές παρουσιάσεις σας και είστε καταπληκτικοί! Έχει λίγες μέρες που ψάχνω το συγκεκριμένο κουτί, αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Συγκεκριμένα τοθέλω στο χρώμα "Military Green". Μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω κάπου, έστω και στο εξωτερικό; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Kάνε ένα τηλέφωνο στο visionstudio. Eφόσον "έχουν" το άσπρο, λογικά θα μπορούν να παραγγείλουν και το πράσινο. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν στοκ οποτε σε κάθε περίπτωση παραγγελία θα γίνει. Yπάρχει και στο amazon: [ame=http://www.amazon.co.uk/Corsair-Vengeance-CC-9011018-WW-Airflow-Mid-Tower/dp/B007S02GLQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1380122233&sr=8-1&keywords=corsair+c70]Corsair Vengeance Series C70 CC-9011018-WW High Airflow Mid-Tower Gaming Case - Military Green: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voidjava Σεπτέμβριος 25, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 στο vision όντως μπορεί κανείς να βρει το άσπρο, αλλά το πράσινο θα το έχουν κάπου στα μέσα Δεκέμβρη. Από Amazon δεν έχω κάνει ποτέ αγορά. Δεν έχει φόρους-τελωνεία κτλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Eίναι το amazon.uk και δεν έχει τελωνείο. Έχει βέβαια μεταφορικά που μπορείς να τα υπολογίσεις πριν κάνεις την παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voidjava Σεπτέμβριος 26, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Παιδιά το βρήκα! Περιμένω την επόμενη εβδομάδα να το παραλάβο και θα σας γράψω νέα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 26, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Να σε ρωτήσω απο που βρήκες το πράσινο γιατί ψάχνεται και ένα φιλαράκι μου για τον ίδιο χρωματισμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voidjava Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 τελικά εκει που ειχα βρει και ειχα παραγγειλει 2 κουτιά κάτι παιχτικε και ξαφνικα δεν υπαρχει καν. Ελπιζω να μην μπηκε βισμα και μου το "φαγανε"Απιστευτη ξενερα, αφου να φανταστειτε πηγα πηρα χρωματα να βαψω ρο δωματιο ιδιο χρωμα με το κουτι και αλλα στρατιοτικα ειδη να κανω μαχιμο το τοπιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 27, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 μα μπορεις ευκολα να το ξαναβρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 27, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 [MENTION=30749]Voidjava[/MENTION] τι εννοείς βύσμα ρε συ; και το πμ που μου έστειλες δεν ήταν απαραίτητο. Γι' αυτό σε ρώτησα για να ποστάρεις εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voidjava Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 μα μπορεις ευκολα να το ξαναβρεις.Βασικά όλοι τα παραγγέλνουν από τον ιδιο εισαγωγέα. Έχω ψάξει πάρα πολύ σε πάρα πολλά καταστήματα και αυτό ήταν το μοναδικό που βρήκα (και μάλιστα μου μιλήσανε με άνεση και παρήγγειλα 2). Τώρα έφαγα άκυρο.@ Αν ξέρεις που μπορώ να το βρω και στο χρώμα military green, στείλε μου ένα pm σε παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 27, 2013 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Το χει το γερμανικό Corsair Vengeance C70 Window Midi Tower ohne Netzteil military Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voidjava Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Το γερμανικο λεει δεχεται πληρωμη σε τραπεζικο λογαριασμο. Αν δεν εχει paypal, μη μου τα φανε φοβαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 28, 2013 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 αν σου κάνει η τιμή μαζί με μεταφορικά, όρμα, δεν στα τρώνε μη φοβάσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voidjava Οκτώβριος 5, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 οχ! οχ! οχ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andeus Οκτώβριος 5, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Καλορίζικα [MENTION=30749]Voidjava[/MENTION], από που και πόσο τελικά; Το δωμάτιο το έκανες σαν θάλαμο...εμένα θα με ψυχοπλάκωνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.