Jump to content

Corsair Vegeance C70 (αγορά)

Voidjava

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Με λένε Κώστα και είμαι καινούριο μέλος. Έχω δει αρκετές παρουσιάσεις σας και είστε καταπληκτικοί!

Έχει λίγες μέρες που ψάχνω το συγκεκριμένο κουτί, αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Συγκεκριμένα το

θέλω στο χρώμα "Military Green". Μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω κάπου, έστω και στο εξωτερικό;

Ευχαριστώ!

Kάνε ένα τηλέφωνο στο visionstudio. Eφόσον "έχουν" το άσπρο, λογικά θα μπορούν να παραγγείλουν και το πράσινο. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν στοκ οποτε σε κάθε περίπτωση παραγγελία θα γίνει. Yπάρχει και στο amazon: [ame=http://www.amazon.co.uk/Corsair-Vengeance-CC-9011018-WW-Airflow-Mid-Tower/dp/B007S02GLQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1380122233&sr=8-1&keywords=corsair+c70]Corsair Vengeance Series C70 CC-9011018-WW High Airflow Mid-Tower Gaming Case - Military Green: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

τελικά εκει που ειχα βρει και ειχα παραγγειλει 2 κουτιά κάτι παιχτικε και ξαφνικα δεν υπαρχει καν. Ελπιζω να μην μπηκε βισμα και μου το "φαγανε"

Απιστευτη ξενερα, αφου να φανταστειτε πηγα πηρα χρωματα να βαψω ρο δωματιο ιδιο χρωμα με το κουτι και αλλα στρατιοτικα ειδη να κανω μαχιμο το τοπιο

μα μπορεις ευκολα να το ξαναβρεις.

Βασικά όλοι τα παραγγέλνουν από τον ιδιο εισαγωγέα. Έχω ψάξει πάρα πολύ σε πάρα πολλά καταστήματα και

αυτό ήταν το μοναδικό που βρήκα (και μάλιστα μου μιλήσανε με άνεση και παρήγγειλα 2). Τώρα έφαγα άκυρο.

@ Αν ξέρεις που μπορώ να το βρω και στο χρώμα military green, στείλε μου ένα pm σε παρακαλώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.