LocoDiceGR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 Καλησπερα στην παρεα.Χρειαζομαι βοηθεια για στησιμο ενος καινουριου υπολογιστη + Οθονη 27' (Full HD) + Πληκτρολογιο/ποντικι/ακουστικα/mousepad (για gaming μαλλον razer ολα.)!Δηλαδη τα παντα ολα, η χρηση θα ειναι για gaming (online κυριως FPS) BF4 και ολα τα καινουρια που εχουνε βγει και θα βγουνε στο μελλον οποτε χρειαζομαι μια συνθεση να μην κολαει πουθενα επισης multitasking/πολυ μουσικη (χρειαζομαι καρτα ηχου για να βγαζουν μια πολυ καλη ποιοτητα τα monitors που εχω) Οσο για την οθονη τωρα εχω 2χ 21,5 (LG W2243S) και θελω να παω σε μια 27' με καλυτερα χαρακτηριστικα ωστε να δω διαφοραAMD or NVIDIA?INTEL or AMD? Ιδου η απορια. τωρα ειμαι με intel & nvidia οποτε δν θα ειχα καποιο προβλημα να παω σε AMD αναλογα τι θα ειναι καλυτερο.budget ας πουμε 1000 για τον πυργο και 500 για τα περιφεριακα και αμα βγει λιγο παραπανω δεν πειραζει.καταστηματα Πλαισιο/Vision Studio για online παραγγελιες!αμα ξεχασα κατι ρωτηστε με!!Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Σεπτέμβριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Για σοβαρη 27' δηλαδη 1440p δεν φτανουν 1000 για πυργο,μιας και η καρτα που θες για να την παλευεις σε τετοια αναλυση κανει 700Ε, δες για 24' και τα καλα 1080p, 27' και 1080p ειναι λιγο meh, τωρα αν εισαι κολλημενος στην 27' δεν ξερω τι να πω αλλα παλι 600Ε για οθονη, δυσκολα, οι οθονες στο ελλαντα, το λιγοτερο 500Ε και καρτα να την τραβαει οπως 780 θα σκασεις αλλα 700+ μονο αυτα τα 2, τρωνε ολο το budget. Απο αυτα που βλεπω στο Sig ανετα κρατας τροφοδοτικο/Σκληρο/Κουτι γλυτωνεις 200E. Οσο για τα υπολοιπα: ι5 4670Κ 220E H80i/H100i αν σκοπευεις OC, αλλιως βαλε την Α50 για αρχη μιας και η στοκ ειναι..Ναι ~90-110Ε Μια Ζ87 στα ~130-150Ε. Καρτα γραφικων θα περιμενεις κανα 2 βδοαμδες για τις καινουργιες AMD πως θα ειναι και πως αλλα αλλαξουν οι τιμες. SSD Samsung 840 Evo 120GB ~110Ε Απο καρτες ηχου δεν εχω ιδεα οποτε παω πασο, αλλα δεν βλεπω γιατι να μην βαλεις την παλια, αλλα καλυτερα να μιλησει καποιος που ξερει, ASUS Xonar Essence STX λενε διαφορα review αλλα δεν ξερω οποτε δεν μιλαω..Αλλα υπολογιζω ~180Ε 730Ε εως τωρα, σου μενουν 270 για καρτα (Εως τα 1000) παντα, και 500 για τα υπολοιπα..Οθονη θα ελεγα να σκασεις κανα 200Ε, οπως ειπα παραπανω, 27' 1080p δεν ειναι καλη ιδεα και για 1440p θελεις αρκετα παραπανω λεφτα για να τραβανε τα game. Επειδη διαφωνω μακραν με Razer κτλπ πληκτρολογιο/ακουστικα..γιατι δεν ειναι τοσο καλα και ειναι απλα καγκουρια και τσαμπα λεφτα. Καλα mouse okay..Πες 70Ε mouse γιατι τα Razer mouse ειναι καλα πραγματικα. Πληκτρολογιο κοιτα για mechanical, της Razer κανει 150Ε και δεν ειναι και τρομερο αντιθετως εχει κακα review, μην δωσεις τσαμπα λεφτα, υπαρχουν και με 70Ε mechanical και αν θα πεζεις BF4 δεν χρειαζεσε "Macro" κουμπια, για αλλα game ειναι αυτα. Παρε ενα σεμνο καλο πληκτρολογιο http://www.skroutz.gr/s/2929473/CoolerMaster-Storm-Trigger.html παραδειγμα, να γλυτωσεις λεφτα, και βαλτα προς την καρτα. Συνολικα εισαι 730Ε+200Ε Οθονη (600Ε για 1440p+καρτα να τραβαει σε τετοια αναλυση, δεν εχεις τα λεφτα, αστο και μεινε στην 24 στα 1080p..)+70 mouse+80 keyboard+80 ακουστικα πες οπως τα razer kraken pro. Σου μενουν 340Ε για καρτα ετσι, παντα μεσα στα 1500, μιας και ειπες λιγο παραπανω, βαλε αλλα 100Ε, πανε στα ~450 και παρε απο καινουργια AMD τυπου GTX 770/7970 Ghz edition αναλογα τι θα λενε τα review. Επισης! Θα μπορουσες να μην παρεις οθονη στην αρχη, να κρατησεις τα λεφτα και να εχεις 550Ε για καρτα, να παρεις μια RX-290X που λενε θα κανει γυρω στα 600Ε, και να παρεις οθονη μετα, απλα πρεπει να περιμενουμε τα review, αν τα leaks ειναι accurate τοτε για αυτην πρεπει να πας, αλλιως θα δουμε, συμφωνα με αυτο http://wccftech.com/amd-curacao-pro-volcanic-islands-graphics-card-benchmarked-faster-radeon-hd-7870/ Δεν θα λενε πολλα οι μικροτερες, αλλα παντα θεμα drivers ακομα οποτε για καρτα ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ! Σημερα ειναι το reveal για AMD οποτε θα σου απαντησω για καρτα σημερα/αυριο, απλα για την ωρα δες γενικα τις τιμες και θεμα οθονης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 εγω θα διαφωνησω στο να σκασεις ενα 200 τουλαχιστον για περιφεριακα.δεν ειναι και αναγκη αμεσως που παρεις το pc να εχεις και razerμπορεις με τα λεφτα των περιφερειακων να χωρεσεις μια 770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 25, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 1) για οθονη δεν ειναι αναγκη να παω σε 1440p 2) χρειαζομαι ομως μια πολυ καλη καρτα για Ultra 3) δεν θελω να κρατησω κατι απο το παλιο κουτι. η καρτα ηχου μου χαλασε και τωρα κανει και τα κολπακια της η καρτα γραφικων. ας περιμενουμε και τα review λοιπον απο οτι ειχα διαβασει σημερα θα βγουνε τα χαρακτηριστικα και τα λοιπα? ακουω συνθεσεις παιδια!κυριως με ενδιαφερει ο πυργος + οθονη οποτε ριχνουμε το βαρος εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Σεπτέμβριος 25, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 1) για οθονη δεν ειναι αναγκη να παω σε 1440p2) χρειαζομαι ομως μια πολυ καλη καρτα για Ultra 3) δεν θελω να κρατησω κατι απο το παλιο κουτι. η καρτα ηχου μου χαλασε και τωρα κανει και τα κολπακια της η καρτα γραφικων. ας περιμενουμε και τα review λοιπον απο οτι ειχα διαβασει σημερα θα βγουνε τα χαρακτηριστικα και τα λοιπα? ακουω συνθεσεις παιδια!κυριως με ενδιαφερει ο πυργος + οθονη οποτε ριχνουμε το βαρος εκει Ειναι χαζο να μην κρατησεις απο το κουτι γιατι γλυτωνεις πολλα λεφτα, αλλιως ξεχνα τα περιφερειακα. Το τροφοδοτικο τις Corsair ειναι μακραν υπεραρκετο/καλο. Το κουτι επισης. Ο Seagate επισης για αποθηκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Σεπτέμβριος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Την έχω και είμαι υπέρ ευχαριστημένος, ρίξε μια ματιά. LG IPS277L | Skroutz.grΓια τα υπόλοιπα συμφωνώ να περιμένεις 2 εβδομάδες να βγουν οι καινούργιες κάρτες μήπως πέσουν οι τιμές και να κόψεις από περιφερικά να δώσεις στον πύργο vga , case , κτλ που δύσκολα έως ποτέ δεν θα αλλάξεις και τα Χριστούγεννα παίρνεις και περιφερειακά καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Σεπτέμβριος 25, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 1) για οθονη δεν ειναι αναγκη να παω σε 1440p2) χρειαζομαι ομως μια πολυ καλη καρτα για Ultra 3) δεν θελω να κρατησω κατι απο το παλιο κουτι. η καρτα ηχου μου χαλασε και τωρα κανει και τα κολπακια της η καρτα γραφικων. ας περιμενουμε και τα review λοιπον απο οτι ειχα διαβασει σημερα θα βγουνε τα χαρακτηριστικα και τα λοιπα? ακουω συνθεσεις παιδια!κυριως με ενδιαφερει ο πυργος + οθονη οποτε ριχνουμε το βαρος εκει Πάντως, 1440p, i7 και GTX770 χωράνε οριακά στον προϋπολογισμό σου. Βέβαια, όποιος μπορεί να δώσει 1500€, μπορεί να δώσει και 1650 - 1700, οπότε μάλλον μπορείς να φτάσεις και τα Razer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 25, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Περιμένεις τις νέες RADEON και μετά το ξανασυζητάμε το πράγμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 25, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παρω AMD με της τεχνολογιες που εβαλαν (ποιο πολυ μιλαω για το TrueAudio) :worship: directx 11.2 κ.λ.π!καμια συνθεση ολοκληρωμενη δεν μου εχει πει κανεις ρε παιδια μεχρι τωρα!! :bad:καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.