gdp77 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2013 Χρειάζομαι smartphone με τουλάχιστον 4,3" οθόνη να είναι άνιωθο στο browsing. Δηλαδή, ακόμα και στις πιο βαριές σελίδες με flash (αφού τις φορτώσει) να μην κολλάει στο zoom in-out ή στην κύλιση της οθόνης πάνω-κάτω ή όταν βγάζεις το πληκτρολόγιο για να γράψεις σε κάποιο πεδίο της σελίδας (π.χ. σε forum) να υπάρχει ΑΜΕΣΗ απόκριση και να μην περιμένεις μετά από κάθε πάτημα πλήκτρου 1 δευτερόλεπτο. Και όλα αυτά την ώρα που μπορεί να τρέχει και το mp3 player στο background και να ακούς μουσική Κατά τα λοιπά θα χρησιμοποιείται για βασική χρήση τηλεφώνου, οπότε εκεί όλα τα ίδια είναι. Με όλες τις παραπάνω παραμέτρους, θα ήθελα την οικονομικότερη πρόταση -δεν με νοιάζει να είναι state of the art-. Παρακαλώ οι προτάσεις να γίνουν με βάση την εμπειρία σας (μετά από λιώσιμο συσκευής) και ΟΧΙ με βάση reviews.Για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Σεπτέμβριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Χρειάζομαι smartphone με τουλάχιστον 4,3" οθόνη να είναι άνιωθο στο browsing. Δηλαδή, ακόμα και στις πιο βαριές σελίδες με flash (αφού τις φορτώσει) να μην κολλάει στο zoom in-out ή στην κύλιση της οθόνης πάνω-κάτω ή όταν βγάζεις το πληκτρολόγιο για να γράψεις σε κάποιο πεδίο της σελίδας (π.χ. σε forum) να υπάρχει ΑΜΕΣΗ απόκριση και να μην περιμένεις μετά από κάθε πάτημα πλήκτρου 1 δευτερόλεπτο. Και όλα αυτά την ώρα που μπορεί να τρέχει και το mp3 player στο background και να ακούς μουσική Κατά τα λοιπά θα χρησιμοποιείται για βασική χρήση τηλεφώνου, οπότε εκεί όλα τα ίδια είναι. Με όλες τις παραπάνω παραμέτρους, θα ήθελα την οικονομικότερη πρόταση -δεν με νοιάζει να είναι state of the art-. Παρακαλώ οι προτάσεις να γίνουν με βάση την εμπειρία σας (μετά από λιώσιμο συσκευής) και ΟΧΙ με βάση reviews.Για να δούμε...Μα..και βεβαια δε σε νοιαζει να ειναι state of the art! Απλα ενα ψωρο-flagship που ισα-ισα ριχνει 1000% σε ολα τα υπολοιπα smartphones της αγορας στο rendering! Και ειναι το λιγοτερο σε διαστασεις ενοχλητικα κοντα σε αυτες του SGS4.. Χμμμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Σεπτέμβριος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Note 2 Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Σεπτέμβριος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Nexus 4 και thl w200 που έχω δεν καταλαβαίνουν ΤΠΤ Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 25, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Nexus 4,note 2,s4.Sony δεν προτείνω . Χίλια καλά έχουν,πολύ ποιότητα,αλλα ειναι πολυ γκουμουτσες ,πολυ μεγάλες συσκευές σε σχέση με το μέγεθος της οθόνης.Τα πιο αμάσητα κινητά αυτά ειναι.Εδώ καθαρά κερδίζει ο πιο δυνατός επεξεργαστής . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Σεπτέμβριος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Χρειάζομαι smartphone με τουλάχιστον 4,3" οθόνη να είναι άνιωθο στο browsing. Δηλαδή, ακόμα και στις πιο βαριές σελίδες με flash (αφού τις φορτώσει) να μην κολλάει στο zoom in-out ή στην κύλιση της οθόνης πάνω-κάτω ή όταν βγάζεις το πληκτρολόγιο για να γράψεις σε κάποιο πεδίο της σελίδας (π.χ. σε forum) να υπάρχει ΑΜΕΣΗ απόκριση και να μην περιμένεις μετά από κάθε πάτημα πλήκτρου 1 δευτερόλεπτο. Και όλα αυτά την ώρα που μπορεί να τρέχει και το mp3 player στο background και να ακούς μουσική Κατά τα λοιπά θα χρησιμοποιείται για βασική χρήση τηλεφώνου, οπότε εκεί όλα τα ίδια είναι. Με όλες τις παραπάνω παραμέτρους, θα ήθελα την οικονομικότερη πρόταση -δεν με νοιάζει να είναι state of the art-. Παρακαλώ οι προτάσεις να γίνουν με βάση την εμπειρία σας (μετά από λιώσιμο συσκευής) και ΟΧΙ με βάση reviews.Για να δούμε...οικονομικότερη πρόταση :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 25, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 nexus 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 25, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Τάσο του κάνεις πλάκα έτσι; ! Ούτε στον υπολογιστή του δεν έχει παράθυρα! !!! Oppo n1, Xiaomi mi2s, Xiaomi mi3 έτσι για την αλλαγή απόψεων! !! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 25, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 ... Και Jiayu G4. Ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός να επαναλαμβάνω, αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 25, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Note 2, Oppo N1*mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 25, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Μα..και βεβαια δε σε νοιαζει να ειναι state of the art! Απλα ενα ψωρο-flagship που ισα-ισα ριχνει 1000% σε ολα τα υπολοιπα smartphones της αγορας στο rendering! Και ειναι το λιγοτερο σε διαστασεις ενοχλητικα κοντα σε αυτες του SGS4.. Χμμμ Γιατί ρε φίλε ειρωνεύεσαι; Ζήτησα να ρίχνει σε όλα τα κινητά που υπάρχουν; Στις ιντσες που ζητάω δεν είναι ανάγκη να είναι flagship και πανάκριβο. Και ένα galaxy core έχει τις ίντσες που θέλω και είναι αρκετά "φθηνό" γύρω στα 200€ στην πιάτσα... [MENTION=30259]das[/MENTION] Δηλαδή το S3 κάτω από τα 300€ που το βρίσκεις τώρα δεν έχει απροβλημάτιστο browsing? Γιατί να κοιτάζω το S4? [MENTION=20041]tasoss[/MENTION] Ξέχασα να αναφέρω ότι "win mobile is not an option..." [MENTION=10518]panos444[/MENTION] Φίλε μου δυστυχώς στον υπολογιστή μου έχω παράθυρα (δε γίνεται αλλιώς είναι η αλήθεια) αλλά ευτυχώς τα χρησιμοποιώ ελάχιστα. Αυτά που προτείνεις είναι κινέζικα και φαντάζομαι παίζει παραγγελία μετά από ψάξιμο σε συγκεκριμένα sites. Τα έχεις δουλέψει όμως; Μπορείς να μου επιβεβαιώσεις ότι είναι απροβλημάτιστα στο browsing? (Αν και δύσκολα θα πάρω την απόφαση να κάνω παραγγελία από εξωτερικό) Για όσους μου προτείνουν note2, το S3 δε θα με καλύψει; Κολλάει στο browsing; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 25, 2013 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 οσον αφορα το σιαομι 3 υποστηριζει η εταιρια πως ειναι το πιο γρηγορο αντροιντ στην "πιατσα"..! και τα 3 ειναι πολυ γρηγορα,σιγουρα πιο γρηγορα απο το s3 που εχω και γω και ισως απο το s4,με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης σιγουρα καλυτερη απο σαμσουνγκ και τα σιαομι παιρνουν αναβαθμιση λογισμικου καθε παρασκευη!!εχει νημα εδω αν θες να το διαβασεις! το σαρ δεν ξερω ποσο ειναι,αν βρισκω κατι αρνητικο δηλαδη αυτο θα ηταν! στο 3 φημολογειται πως ειναι 1.2 3~4 φορες πανω απο το δικο μου κινητο δηλαδη..! χωρις ρομ το s3 δεν θα το ελεγα και το απολυτο "σμουδ" ισως με καποιους συμβιβασμους να "υποφερεται"..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 25, 2013 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 O [MENTION=79]apotsi[/MENTION] έχει το g4 και μάλλον είναι ξετρελαμενος με δαυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuan1988 Σεπτέμβριος 25, 2013 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2013 Εγώ θα σου προτείνω το Nexus 4 και το LG Optimus G.Το δεύτερο πραγματικά δεν κολλάει πουθενά, δεν έχω δει άλλο κινητό με android να πηγαίνει έτσι. Μπορείς να δεις και τις απόψεις κατόχων σε φόρουμ για κινητά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Σεπτέμβριος 26, 2013 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Γιατί ρε φίλε ειρωνεύεσαι; Ζήτησα να ρίχνει σε όλα τα κινητά που υπάρχουν; Στις ιντσες που ζητάω δεν είναι ανάγκη να είναι flagship και πανάκριβο. Και ένα galaxy core έχει τις ίντσες που θέλω και είναι αρκετά "φθηνό" γύρω στα 200€ στην πιάτσα...γιατι ζητας να ειναι ΑΝΙΩΘΟ σε browsing το οποιο προυποθετει πολλα πραγματα σε hardware, specs και support απο τον κατασκευαστη. Ε, σε λιγα smarthpones θα τα βρεις ολα αυτα μαζι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 26, 2013 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 O [MENTION=79]apotsi[/MENTION] έχει το g4 και μάλλον είναι ξετρελαμενος με δαυτοYes I do... two if them. Και άνιωθο είναι (quad 1.5) και κουκλί...και φτηνό (170€ τελική).Αγορά από Antelife. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 26, 2013 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 μεταφορικά από antel? sar για αυτό ξέρουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 26, 2013 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Δεν έχει μεταφορικά.Sar 1.2W/kghttps://www.facebook.com/jiayuofficialcom/posts/480470345378160Και εδώ έχει κάποιες ασαφείς πληροφορίες.Living with the Jiayu G4 Review: The First Week : Gizchina.comΓια αγορά εδώhttp://www.antelife.com/jiayu-g4-g4t-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-thin-battery-1850mah-white.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 26, 2013 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Κατσε λιγο με 1 gb ραμ και Α7 πως οριζεις το σμουδ? γιατι και γω κινεζικα προτεινα αλλα με snapdragon 800& 600. αναλογικα με τα χαρακτηριστικα το s3 θα πρεπει να πηγαινει καλυτερα με τον Α9. εννοω stock χωρις το touchwiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 26, 2013 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Ας δωσει κατι παραπάνω να παρει το g4 advanced που εχει 2gb ram*mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.