BanOr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 Καλησπέρα παίδες...Στις 10 Αυγούστου ήρθε στα χέρια μου μία C-310 zoom και φυσικά μου άρεσε...Μέχρι πρότινως δεν είχα κανενα πρόβλημα στην σύνδεση με τον υπολογιστή!!!!!Εχω τα Windows XP στο μηχάνημα και συνδέω την ψηφιακή...μένει λίγο συνδεμένη και μέτα μου λέει οτι δεν ειναι αναγνωρίσιμη συσκευή και τέτοια...Τι φταίει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kekropas Σεπτέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Έχεις το sp1 στα xp?Αν όχι βάλτο. Ούτως η αλλως δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση παλι τους usb drivers από το cd της μητρικής σου.Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς κάποιο usb hub αποσυνέδεσε το , επανεκκίνησε το pc και στη συνέχεια συνέδεσε το πάλι. Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είναι στο pc και όχι στη μηχανή.Πάντως αν χρησιμοποιείς συχνά τη μηχανή αν πάρεις ένα card reader θα γλυτώσεις πολύ κόπο και προβλήματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Γεια..Βασικά σε hubακι την συνδέω ..Τώρα είμαι στο σχολέιο οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω...Όταν πάω στην "βάση μου" θα απαντήσω....tnx man:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.