Stavros Apo Οκτώβριος 4, 2013 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Ναι Μετασχηματιστη τ εχεις βαλει?Οταν ημουν μικρος και εγω ειχα κανει τετοια πατεντα αλλα μονο με ενα subwoofer παρε και μια photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Οκτώβριος 4, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Έχω βάλει στο ups μια μπαταρία αυτοκινήτου για μεγαλύτερη αυτονομία,ο ενισχυτής παίρνει κατευθείαν απο τη μπαταρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 4, 2013 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Εχει το νου σου,γιατί λογικά ο ενισχυτής τραβάει αρκετό ρεύμα,τσεκαρε αν λέει κατανάλωση,μπορει το ups ακομα να μην ασθμαινει επειδη ειναι και η μπαταρια παράλληλα και συνεισφέρει αλλα μπορει και να κλαταρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Οκτώβριος 5, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Έτοιμα τα ηχεία,περιμετρικά ντύθηκαν με ψιλή μοκέτα που βρήκα στο praktiker(5 ευρώ το τετραγωνικό). Το crossover προτίμησα να το βάλω εξωτερικά,τελικά μπήκε στη πίσω πλευρά της καμπίνας. Τελικό κόστος κατασκευής περίπου 20 ευρώ,για τα χρήματα που κόστισαν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 5, 2013 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Μια χαρά φαίνονται ! Αλλά αυτό : "Το crossover προτίμησα να το βάλω εξωτερικά,τελικά μπήκε στη πίσω πλευρά της καμπίνας." δεν το κατάλαβα ! Για πες ....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Οκτώβριος 5, 2013 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Πανέμορφα,μπράβο! :clap:Το crossover θα ήταν καλύτερα από μέσα πιστεύω.Έτσι και αλλιώς έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό βγάζοντας το woofer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Οκτώβριος 5, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Μια χαρά φαίνονται ! Αλλά αυτό : "Το crossover προτίμησα να το βάλω εξωτερικά,τελικά μπήκε στη πίσω πλευρά της καμπίνας." δεν το κατάλαβα ! Για πες ....??? Έλεγα να τα βάλω μέσα στις καμπίνες ώστε να μη φαίνονται αλλά τελικά τα έβαλα απ έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.