BanOr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 Yo dudes... Καλησπέρα. Τι γίνεται?Λοιπόν...ξέρετε κάποιο site που να δίνουν παιχνίδια για το μοντέλο?? Αλλα ολόκληρα οχι trial.. Ελπίζω καποιος να ξέρει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Κανε μια αναζητηση στον γουγλη και θα βρεις εκατομμυρια sight με το περιεχομενο που ζητας....κ αμα δεν σου κανει παλι τιποτα, ψαξε κ σε κανενα emule,dc κτλ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Βασικά έχω ψάξει σε μηχανές αναζήτησης αλλά δεν έχω βρει κάποιο free game σε κανένα site. Έχω ψάξει και στο kazaa αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει και έτσι κατέληξα να ρωτάω στο forum...Αν παντως ξέρει καποιος θα χαρώ να μάθω... tnx πάντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 aivanet.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 στο efnet to #mediaplace. εκεί μπορείς να βρεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με σένα και να το συζητήσετε :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 sotiris man...να υποθέσω οτι είναι chan απο irc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 http://symbian.gsm.com.vn/index.php?dir=Αν ψάχνετε κάποιο prog για κινητό μπορει να το βρείτε εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris [01-10-2004 11:27] στο efnet to #mediaplace. εκεί μπορείς να βρεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με σένα και να το συζητήσετε :D ωραιος ο σωτηρακης! ;) προφανως ειναι κ αυτος ενα απο τα μελη του γνωστου myphone.gr:D παντος το mediaplace ειναι το κατι αλλο! το συνιστω κ γω...:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 13, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Τελικά θα μου πει κάποιος τι είναι αυτό το mediaplace?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 κανάλι του IRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.