BanOr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 Yo dudes... Καλησπέρα. Τι γίνεται?Λοιπόν...ξέρετε κάποιο site που να δίνουν παιχνίδια για το μοντέλο?? Αλλα ολόκληρα οχι trial.. Ελπίζω καποιος να ξέρει..
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 30, 2004 #2 Σεπτέμβριος 30, 2004 Κανε μια αναζητηση στον γουγλη και θα βρεις εκατομμυρια sight με το περιεχομενο που ζητας....κ αμα δεν σου κανει παλι τιποτα, ψαξε κ σε κανενα emule,dc κτλ...!
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 Author #3 Οκτώβριος 1, 2004 Βασικά έχω ψάξει σε μηχανές αναζήτησης αλλά δεν έχω βρει κάποιο free game σε κανένα site. Έχω ψάξει και στο kazaa αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει και έτσι κατέληξα να ρωτάω στο forum...Αν παντως ξέρει καποιος θα χαρώ να μάθω... tnx πάντως..
sotiris Οκτώβριος 1, 2004 #5 Οκτώβριος 1, 2004 στο efnet to #mediaplace. εκεί μπορείς να βρεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με σένα και να το συζητήσετε :D
BanOr Οκτώβριος 6, 2004 Author #7 Οκτώβριος 6, 2004 http://symbian.gsm.com.vn/index.php?dir=Αν ψάχνετε κάποιο prog για κινητό μπορει να το βρείτε εδω...
amgamer Οκτώβριος 12, 2004 #8 Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris [01-10-2004 11:27] στο efnet to #mediaplace. εκεί μπορείς να βρεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με σένα και να το συζητήσετε :D ωραιος ο σωτηρακης! ;) προφανως ειναι κ αυτος ενα απο τα μελη του γνωστου myphone.gr:D παντος το mediaplace ειναι το κατι αλλο! το συνιστω κ γω...:worship: :worship:
BanOr Οκτώβριος 13, 2004 Author #9 Οκτώβριος 13, 2004 Τελικά θα μου πει κάποιος τι είναι αυτό το mediaplace??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.