Tomahawk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2013 Μου έφεραν ένα HP Mini 110-3860sv στο οποίο ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν Lan & wifi.Είχε αρκετούς drivers εγκατεστημένους, ειχαν μπερδευτει όλα γενικά, τα απεγκατέστησα αλλα πλέον δε μπορώ να βρω τους κατάλληλους drivers γιατί στο site με το software τα έχουν όλα μαζί χωρίς να καθορίζουν κάτι. Atheros, Broadcom, Realtek μαζεμένα και πρέπει να δοκιμάσω έναν έναν, έχω δοκιμάσει ήδη κάποιους αλλα προκοπή καμία!To netbook φοράει Windows 7 Starter.Έχετε να προτείνετε καμία λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 Κατέβασε το aida64 για να μπορέσεις να δεις χωρίς να ανοίξεις το μηχάνημα τη chipset έχει μέσα ώστε να βάλεις τους κατάλληλους driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Σεπτέμβριος 24, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 Το κατέβασα, έχουμε λοιπόν, RTL 8139/810x (λογικά Lan) και Atheros AR3011 (Bluetooth, δουλεύει μια χαρά).Στο "Windows Network" μου βγάζει το Realtek PCIe FE Family Controller και μια ακόμη συσκευή χωρίς όνομα.Στο Device Manager μου εμφανίζει μια συσκευή "Περιφερειακή συσκευή Bluetooth" με θαυμαστικό.Με το f12 που ανοίγει το wireless ανοιγει και το bluetooth, γι αυτό μάλλον αναγράφεται έτσι, αλλα το wifi δεν!!Λέω να δοκιμάσω και ubuntu live usb stick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.