Jump to content

Πρόβλημα με wifi & lan σε HP Mini

Tomahawk

Recommended Posts

Μου έφεραν ένα HP Mini 110-3860sv στο οποίο ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν Lan & wifi.

Είχε αρκετούς drivers εγκατεστημένους, ειχαν μπερδευτει όλα γενικά, τα απεγκατέστησα αλλα πλέον δε μπορώ να βρω τους κατάλληλους drivers γιατί στο site με το software τα έχουν όλα μαζί χωρίς να καθορίζουν κάτι. Atheros, Broadcom, Realtek μαζεμένα και πρέπει να δοκιμάσω έναν έναν, έχω δοκιμάσει ήδη κάποιους αλλα προκοπή καμία!

To netbook φοράει Windows 7 Starter.

Έχετε να προτείνετε καμία λύση;

Το κατέβασα, έχουμε λοιπόν, RTL 8139/810x (λογικά Lan) και Atheros AR3011 (Bluetooth, δουλεύει μια χαρά).

Στο "Windows Network" μου βγάζει το Realtek PCIe FE Family Controller και μια ακόμη συσκευή χωρίς όνομα.

Στο Device Manager μου εμφανίζει μια συσκευή "Περιφερειακή συσκευή Bluetooth" με θαυμαστικό.

Με το f12 που ανοίγει το wireless ανοιγει και το bluetooth, γι αυτό μάλλον αναγράφεται έτσι, αλλα το wifi δεν!!

Λέω να δοκιμάσω και ubuntu live usb stick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.