Jump to content

Wireless modem router

Deus

Recommended Posts

Ψάχνω ένα modem/router Annex A (PSTN) αξιόπιστο με καλο σήμα WiFi 300N αν ρυθμίζεται και η ενταση του ακόμα καλύτερα, να είναι παραμετροποιήσιμο το SNR και πάνω από όλα να υποστηρίζεται με firmware updates

τιμή περίπου 100 αλλα πχ αν κάποιο κάνει 130 και είναι ποιο αξιόπιστο θα το προτιμήσω

έχω σύνδεση forthnet και το Technicolor 5130 που πήρα έχει wifi πολύ κάτω του μετριου θα έλεγα άθλιο

έχω το router σε απόσταση 5 με 6 μέτρων από το pc και αν κλείσω την πόρτα του δωματίου και κοπεί η οπτική επαφή πέφτει κάτω από 60% και από τα 54Mbps πάει στα 24 η 42 πολλές φορες

για να δουλέψει το Ν στα 150 (μέχρι 140 το έχω δει ) πρέπει όλες οι συσκευές να είναι Ν διαφορετικά πέφτει στα 54

γενικά έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τα modem-router που δίνουν οι providers τα ποιο πολλά αν όχι όλα έχουν θέματα όπως με το wifi αλλα τρώνε κολλήματα και θέλουν reboot κάθε μέρα, αλλα χάνουν ρυθμίσεις μετά από reboot...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.