Stefa147 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2013 Creative sound blaster Zx -> www.you.gr - Κάρτα Ήχου Creative Sound Blaster ZX PCIeAsus Xonar Essence STX -> ASUS XONAR ESSENCE STX - -Τι προτεινετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 asus αλλα οχι με αυτη τη τιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefa147 Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 asus αλλα οχι με αυτη τη τιμη...Η τιμή ειναι όντως για κλάματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 23, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 προσωπική άποψη δεν είμαι σίγουρος ο creative είναι πιο πολύ για games και η άσους για μουσική εγώ θα ψήφιζα creative ....αλλα πιο καλα να περιμένουμε και άλλους για να προτείνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Σεπτέμβριος 23, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 τι ηχεια εχεις και τι χρηση θελεις να κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefa147 Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 τι ηχεια εχεις και τι χρηση θελεις να κανεις;Logitech z623, Κυρίως μουσική και κανα παιχνιδακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Σεπτέμβριος 23, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 ASUS με κλειστά μάτια. Για gaming ίσως να μην είναι η καλύτερη, αλλά για όλα τα άλλα σίγουρα είναι! Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 χρόνο την ASUS Xonar DX μαζί με τα Sennheiser HD598 κυρίως για gaming και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 24, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 κοιτα για HDAV 1.3 deluxe ή/και την απλη με το H6 daughter board χωριστα.Η αντιστοιχη της STX ειναι η ZxR και οχι η Zx παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Σεπτέμβριος 24, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 Logitech z623, Κυρίως μουσική και κανα παιχνιδακι.Και χρειάζεσαι κάρτα των 200 € γι' αυτά τα ηχεία , για μουσική και παιχνίδια; Τι θα σου πρότεινα. Πούλα τα Logitech και βάλε ακόμα ότι χρειάζεται και πάρε αυτά Edifier S530 / S530D | Skroutz.gr και αυτή Asus Xonar DX | Skroutz.gr180 € + 75 € - όσα πάρεις από τα Logitech στα ίδια θα βγείς και θα έχεις πολύ καλύτερο σύστημα ήχου-gaming.Av δε είσαι πολύ απαιτητικός με την ποιότητα της μουσικής, κάνε την υπέρβαση http://www.skroutz.gr/s/317571/Edifier-S730.html?keyphrase=edifier+s730Κάνε τους λογαριασμούς και θα δεις ότι θα είσαι κερδισμένος αφού έχεις εννοείται ένα budget 200 € . Για κάρτα ήχου θα σου έλεγα ότι και με την on board θα είσαι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.