Jump to content

Δυο καρτες ήχου για επιλογή

Stefa147

Recommended Posts

προσωπική άποψη δεν είμαι σίγουρος ο creative είναι πιο πολύ για games και η άσους για μουσική εγώ θα ψήφιζα creative ....

αλλα πιο καλα να περιμένουμε και άλλους για να προτείνουν

ASUS με κλειστά μάτια. Για gaming ίσως να μην είναι η καλύτερη, αλλά για όλα τα άλλα σίγουρα είναι! Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 χρόνο την ASUS Xonar DX μαζί με τα Sennheiser HD598 κυρίως για gaming και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Logitech z623, Κυρίως μουσική και κανα παιχνιδακι.

Και χρειάζεσαι κάρτα των 200 € γι' αυτά τα ηχεία , για μουσική και παιχνίδια;

Τι θα σου πρότεινα. Πούλα τα Logitech και βάλε ακόμα ότι χρειάζεται και πάρε αυτά Edifier S530 / S530D | Skroutz.gr και αυτή Asus Xonar DX | Skroutz.gr

180 € + 75 € - όσα πάρεις από τα Logitech στα ίδια θα βγείς και θα έχεις πολύ καλύτερο σύστημα ήχου-gaming.

Av δε είσαι πολύ απαιτητικός με την ποιότητα της μουσικής, κάνε την υπέρβαση http://www.skroutz.gr/s/317571/Edifier-S730.html?keyphrase=edifier+s730

Κάνε τους λογαριασμούς και θα δεις ότι θα είσαι κερδισμένος αφού έχεις εννοείται ένα budget 200 € . Για κάρτα ήχου θα σου έλεγα ότι και με την on board θα είσαι εντάξει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.