amgamer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 εχω κατεβασει το sp1 αλλα οταν το τρεχω μετα απο 4 δευτερα με πεταει κ μου λεει οτι ειναι αδυνατον να πραγματοποιηθει η εγκατασταση....!:sick: κανω τιποτα λαθος?ή μηπως τα ελληνικα xp εχουν προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 εχεις xp πειρατικα ε?χρειαζεται να αλλαξεις το serial key Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro εχεις xp πειρατικα ε?χρειαζεται να αλλαξεις το serial key Serial key δεν υπαρχει...μονο serial number.....!χε!χε!Το key ειναι cd key!εγω το εχω παθει με αυθεντικα cd των windows κ το προβλημα ακομα δεν εχει λυθει....αλλα κατεβασα το sp1 απο αλλου.....κανε ενα search στο msn κ κατεβασε το απο αλλου..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 το χω αλλαξει το serial number ε τα γνωστα κολπακια.....αλλα δεν κανει install!λετε ναφταινε οτι ειναι ελληνικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Οκτώβριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 δεν νομίζω , πως το αλλαξες το serial number? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 το εχει κανει κανενας σε ελληνικα το κολπακι με την αλλαγη number?????εγω το αλλαξα το number.....κ φενεται να εχει γινει σωστα.αλλα φοβαμαι μην εβαλα κανα μουφα serial κ δεν περνιεται απο αυτο το sp1επισης,ενω κανω την ιδια διαδικασια που ακολουθησα για την αλλαγη number δεν μου βγαινει πια η καρτελα που αλλαζω το key....αρα εχει ενεργοποιηθει σωστα.τι λετε να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Μήπως άλαξες το serial με κάποιο που είδη χρεισιμοποιήται??Θέλει να είσαι και λίγο τυχερός να το πετύχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Πηρα στην microsoft κ ρωτησα...το cd key που ενεργοποιηται μεσω ιντερνετ ειναι για 5 φορες....μετα λογω κατωχυρομενων στοιχειων του cd key μπορεις να τα ενεργοποιησεις μονο μεσω τηλεφωνου που καθε φορα βγαζει διαφορετικο αναγνωριστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 3, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 αρα=οταν ξανα κανω format.....δοκιμαζω αλλο serial....!αν κ ειμαι καλυμμενος με το norton 2003 k to firewall του τα οποια διατειρω καθημερινα ενημερωμενα,κ με το ad-aware6 δεν περναει τιποτα.....απλως ετσι ηθελα να το δοκιμασω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Οκτώβριος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 έλεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.