Jump to content

windows xp sp1 GR

amgamer

Recommended Posts

εχω κατεβασει το sp1 αλλα οταν το τρεχω μετα απο 4 δευτερα με πεταει κ μου λεει οτι ειναι αδυνατον να πραγματοποιηθει η εγκατασταση....!:sick:

κανω τιποτα λαθος?ή μηπως τα ελληνικα xp εχουν προβλημα?:blink:

Αρχική απάντηση από xylokastro

εχεις xp πειρατικα ε?χρειαζεται να αλλαξεις το serial key

Serial key δεν υπαρχει...μονο serial number.....!χε!χε!Το key ειναι cd key!εγω το εχω παθει με αυθεντικα cd των windows κ το προβλημα ακομα δεν εχει λυθει....αλλα κατεβασα το sp1 απο αλλου.....κανε ενα search στο msn κ κατεβασε το απο αλλου..!

το εχει κανει κανενας σε ελληνικα το κολπακι με την αλλαγη number?????

εγω το αλλαξα το number.....κ φενεται να εχει γινει σωστα.

αλλα φοβαμαι μην εβαλα κανα μουφα serial κ δεν περνιεται απο αυτο το sp1

επισης,ενω κανω την ιδια διαδικασια που ακολουθησα για την αλλαγη number δεν μου βγαινει πια η καρτελα που αλλαζω το key....αρα εχει ενεργοποιηθει σωστα.

τι λετε να φταιει?

Πηρα στην microsoft κ ρωτησα...το cd key που ενεργοποιηται μεσω ιντερνετ ειναι για 5 φορες....μετα λογω κατωχυρομενων στοιχειων του cd key μπορεις να τα ενεργοποιησεις μονο μεσω τηλεφωνου που καθε φορα βγαζει διαφορετικο αναγνωριστικο.

αρα=οταν ξανα κανω format.....δοκιμαζω αλλο serial....!

αν κ ειμαι καλυμμενος με το norton 2003 k to firewall του τα οποια διατειρω καθημερινα ενημερωμενα,κ με το ad-aware6 δεν περναει τιποτα.....

απλως ετσι ηθελα να το δοκιμασω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.