zapata Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2013 Καλημερα..Εχω βρει το παραπανω κουτι μεταχειρισμενο σε αψογη κατασταση στα 90e αξιζει να το παρω ή στα λεφτα αυτα υπαρχει κατι καλυτερο; Τελικα ποσους προεγκατεστημενους ανεμιστηρες εχει γιατι δεν εβγαλα ακρη; Τωρα εχω αυτο THERMALTAKE VA8000BWS ARMOR BLACK - - CASES - το οποιο ποσο περιππου πιανει αν το δωσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar1999 Σεπτέμβριος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Έχει έναν 120άρι πίσω, ένα 200άρι μπροστά και ένα 200άρι πάνωhttp://www.corsair.com/us/pc-cases/graphite-series-pc-case/special-edition-white-graphite-series-600t-mid-tower-case.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapata Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Αξιζει στα λεφτα αυτα δηλαδη η μεταβαση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Το ΤΤ που έχεις ήταν καλό κουτάκι, αλλά πριν αρκετά χρόνια. Το 600Τ είναι καινούριο μοντέλο και με αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής. Δες και το Review που έχουμε κάνει και αποφασίζεις: http://www.thelab.gr/cases-reviews/corsair-graphite-600t-special-edition-en-leyko-108605.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapata Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Αυτο που εχω ποσο μπορει να πουληθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 23, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Τα αξίζει και με το παραπάνω τα φράγκα(άνετο cable management,πολύ καλή ροή αέρα aka πολύ καλές θερμοκρασίες,δυνατότητες διαμόρφωσης εσωτερικού όπως σε βολεύει και θες...)!!! Τσίμπα το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigas46 Οκτώβριος 16, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 αρκετα καλο κουτι για τα λεφτα του,κανει λιγο θορυβο, για τα δικα μου δεδομενα αλλα απο θερμοκρασιες ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.