Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2013 Καλησπερα σε ολους.Θελω λιγο τα 'φωτα' σας... εχει κανεις να προτεινει κανα site για αγορα block cpu?Ηξερα σαν ενα απο τα καλυτερα το Aquatunning... αλλα τωρα τελευταια εχει πεσει πολυ σε στοκ κομματιων και δεν βλεπω 'ασπρη μερα'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimon_ma Σεπτέμβριος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Γιατι δεν ριχνεις μια ματια στο ελληνικο eworld? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 22, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Γιατι δεν ριχνεις μια ματια στο ελληνικο eworld?Το κοιταξα... ενα συγκεκριμενο block της Koolance (CPU-370SI)που ψαχνω δεν το εχει. Εχει το προηγουμενο μοντελο. Ψαχνω κατι σε μαυρο τελειως... αλλα αυτα που εχει το eworld δεν μου αρεσουν καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Σεπτέμβριος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Το κοιταξα... ενα συγκεκριμενο block της Koolance (CPU-370SI)που ψαχνω δεν το εχει. Εχει το προηγουμενο μοντελο. Ψαχνω κατι σε μαυρο τελειως... αλλα αυτα που εχει το eworld δεν μου αρεσουν καθολου.Στειλτου ένα μαιλ δεν έχεις να χάσεις κάτι... Εγώ ήθελα κάτι quick release/connect τς οποία δεν τα είχε στο είτε και μου τα έφερε ύστερα από ομιλία μαζί του Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimon_ma Σεπτέμβριος 22, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Official Koolance Resellers Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 22, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Στο eWorld παραγγέλνεις οτι θες, μην κοιτάς μόνο τι εχει στη σελίδα μπορεί να σου φέρει οτιδήποτε απο EK Waterblocks και aquatuning σίγουρα, τώρα για koolance ρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 23, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Πάρε στο eworld και πες του πιο θες και θα στο φέρει.Πάντως έχω ένα στην άκρη κατάμαυρο αν σε ενδιαφέρει της Heatkiller L.C. 3.0.Αν είναι στείλε μου π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Το κοιταξα... ενα συγκεκριμενο block της Koolance (CPU-370SI)που ψαχνω δεν το εχει. Εχει το προηγουμενο μοντελο. Ψαχνω κατι σε μαυρο τελειως... αλλα αυτα που εχει το eworld δεν μου αρεσουν καθολου.Aquatuning - Der Wasserk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Aquatuning - Der WasserkΠου το βρηκες? Το ειχα σταμπαρει καποια στιγμη και τον τελευταιο καιρο δεν το εβρισκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 24, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 Που το βρηκες? Το ειχα σταμπαρει καποια στιγμη και τον τελευταιο καιρο δεν το εβρισκα...Αναζήτηση έκανα με το μοντέλο που έδωσες (CPU-370SI) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.