lazarosleon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2013 Ενα παλικαρι επαιζε με το κινητο μου ενω το αφησα, και χωρις να πει τη βλακεια που εκανε, επειτα απο ωρα εγω, παω να ανοιξω το κινητο μου(να κανω κληση). Και μου ζηταει κωδικο (οχι τον πιν της σιμ)...... τι κανουμε τωρα?? Backup δεν υπαρχει πουθενα!!!!!! Και φυσικα....δεν θελω να χασω καμια επαφη απο μεσα η μνμ κλπ κλπ. :slap::slap::slap::slap: Ελπιζω να ειμαι στο ''σωστο Topic'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
finik Σεπτέμβριος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Αν ζητάει τετραψήφιο κωδικό, τότε πρέπει να σου πει αυτός τι κωδικό έβαλε (τυχαία αποκλείεται να το έκανε διότι σου ζητάει και 2η φορά να δώσεις κωδικό για επιβεβαίωση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 :slap::slap: δεν μπορει να θυμηθει. Κατι με 4 ιδια νουμερα. Ε, τα βαλα ολα. Τζιφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 23, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 https://discussions.apple.com/thread/4907732?start=0&tstart=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 23, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 I forgot my iPhone lock screen password but? - Yahoo! UK & Ireland Answers Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Σεπτέμβριος 24, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 Κατεληξα τελικα στο IOS 7. Φυσικα δεδομενο γιοκ. Δεν υπαρχει τιποτα Προλαβα και αποθηκευσα μεσω Ifunbox στον υπολογιστη, επαφες και μυνηματα, οι οποιες ομως δεν μπορουν να περαστουν λογω ΜΗ jailbreak στο κινητο. Καμια βοηθεια???? :crazy::crazy::crazy::crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.