Jump to content

Γνώμες για αγορά μνημών DDR3 - 2133

SpirosKGR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά, μιας και πούλησα τις τωρινές μου μνήμες και έμεινα χωρίς :p σκέφτομαι για αγορά καινούριων 2133mhz. Κάτω απο 90€ φυσικά.

έχω δει αυτές , οκ ή να δω κάτι άλλο

MUSHKIN*997015 DIMM 8GB DDR3-2133 DUAL BLACKLINE SERIES - ΜΝΗΜΗ RAM - MUSHKIN 997015 DIMM 8GB DDR3-2133 DUAL BLACKLINE SERIES

Τελικά ειμαι άτυχος , καράτυχος :( έβγαζα τις τωρινές μνήμες για να τις στείλω αύριο το πρωί στο παλικάρι που τις αγόρασε και μου έπεσε η μία κάτω και την κάτσαμε, error 55 , ευτυχώς δεν μου ειχε στείλει λεφτά ο άνθρωπος. RMA kingston έχει καλό ; με καλύπτει ;

Δες εδώ ίσως δεν σε καλύπτει αν έχει σημάδια από το χτύπημα.

Warranty | Kingston

... This limited warranty does not cover any damage to this product that results from improper installation, accident, abuse, misuse, natural disaster, insufficient or excessive electrical supply, abnormal mechanical or environmental conditions, or any unauthorised disassembly, repair or modification.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.