ExeliktikoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2013 γνωρίζοντας οτι για άτομα που ασχολούνται με Pc mods αυτό είναι το αγαπημένο τους υλικό, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο πιστευετε ότι κάνει περίπου το να παραγγείλω μια κάλπη 15χ15 απο plexi.γενικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το πλεξι, και χρειάζομαι μια κάλπη τέτοιου τύπου για τη δουλειά μου.Ευχαριστώ πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 γνωρίζοντας οτι για άτομα που ασχολούνται με Pc mods αυτό είναι το αγαπημένο τους υλικό, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο πιστευετε ότι κάνει περίπου το να παραγγείλω μια κάλπη 15χ15 απο plexi.γενικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το πλεξι, και χρειάζομαι μια κάλπη τέτοιου τύπου για τη δουλειά μου.Ευχαριστώ πολυΚάλπες και κληρωτίδες | Plexiglass Πετρόπουλος ΔημήτρηςΚάλπες από Plexiglass Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Σεπτέμβριος 22, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 σε ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.