midkin Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Ρε παιδιά, μπορεί να μου πει κανείς τι είναι το PCIE Clock;Εγώ νομίζω πως έχει να κάνει κάτι με την κάρτα γραφικών και το έχω ρυθμίσει στο 130 για να συκώνει πιο πολύ o/c.Ισχύει αυτό ή να το κατεβάσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 κατέβασε το βρε.....θα καψεις τπτ....δεν εχει σχέση τοσο οσο φαντάζεσαι....το πειράζουμε καμια φορά σε ακραίο o/c για να κερδίσουμε λιγα mhz στο fsb και λιγα στην καρτα !ειναι επικίνδυνο να το πειράζεις αυτο...μπορεί να κάψεις την κάρτα ετσι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Είναι η ταχύτητα του διαύλου επικοινωνίας της vga με το nb.Θα βοηθήσει μόνο για σταθερότητα σε πολύ ψηλό fsb ή για λίγο καλύτερο performance στα 3dmarks/games.130 είναι πολύ για κάθε μέρα κατά τη γνώμη μου, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα με corruptions αρχείων κλπ. (ίσως να είσαι τυχερός λόγω πλατφόρμας).Δοκίμασε να το κατεβάσεις στο 105 για να δεις αν είσαι σταθερός εκεί, και αν ναι, αφησέ το. Αν και δεν νομίζω να κάνει τη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 8, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 ωχ...το έχω στο 130 καιρο τώρα και όταν πειραματιζόμουν το πήγα μέχρι και 150...στο 160 δεν άνοιγε το Pc :/το αλλάζω αμέσως σε 105... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.