Jump to content

Αγορά UPS

jester7

Recommended Posts

αυτό αφορά αποκλειστικά τα back-up ups.

Line interactive και Online είναι για 24/7.είναι σα να μου λες αν είναι λογικό το turbo-x τροφοδοτικό με τα 500W των 15Ευρώ να αντέχει λιγότερα από το Corsair 430.

Ναι και όμως, είναι δυνατόν :laughing:, άλλο αέρας-820VA(turbo-x/οτιδήποτε) και άλλο ένα στιβαρό UPS των 620VA(EATON/APC).

Μια φορά στη ζωή σου αγοράζεις UPS.

Προσωπικά όπως είπε και πολύ σωστά ο [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION], έχω ένα MGE Pulsar M 2200VA online (1250Ευρώ είχε) από το 2008. Μόνο μια φορά άλλαξα μπαταρίες.

Αν ψάχνεις κάτι οικονομικό-ποιοτικό, δες ένα από αυτά:

Eaton Ellipse PRO 850 DIN | Skroutz.gr

APC BR900G-GR | Skroutz.gr

Eaton Ellipse Max 1100 USBS DIN Output | Skroutz.gr

APC Smart-UPS C 1000VA LCD | Skroutz.gr

Προσωπικά θα επέλεγα το Eaton Ellipse Max γιατί αλλάζεις εύκολα τη μια μπαταρία που έχει. (12v/12A αν δεν κάνω λάθος)

Υ.Γ. Μη πάρεις πολύ θάρρος και κουμπώσεις πάνω κάνα laser εκτυπωτή γιατί τραβάνε 3-5Kv στην εκκίνηση και θα στο κάψει.:stop:

1250 ευρω? ελεος με 1250 ευρω θα αγοραζα φακο f/2.8 στο ups θα τα εδινα? και εγω εχω ενα apc εδω και 4 χρονια που το πηρα 59 ευρω και ηταν 550vat.. και το εχω μεχρι σημερα και αμα χαλασει αγοραζω αλλο ενα με 60 ευρω και το εχω για αλλα 7 χρονια πχ... εκτος αν τα λεφτα επεφταν απο τα μπατζακια μου οποτε θα αγοραζα ενα με 3000vat..

1250 ευρω? ελεος με 1250 ευρω θα αγοραζα φακο f/2.8 στο ups θα τα εδινα? και εγω εχω ενα apc εδω και 4 χρονια που το πηρα 59 ευρω και ηταν 550vat.. και το εχω μεχρι σημερα και αμα χαλασει αγοραζω αλλο ενα με 60 ευρω και το εχω για αλλα 7 χρονια πχ... εκτος αν τα λεφτα επεφταν απο τα μπατζακια μου οποτε θα αγοραζα ενα με 3000vat..
Με τα features που ήθελα (network management, Online double conversion, Rackable, επέκταση για εξωτερικές μπαταρίες) η θα ήταν APC η MGE/EATON και τόσο είχαν αυτά τότε (και τώρα). Είχα αλλάξει πολλά ups στο παρελθόν και όταν γονάτισα ακόμη και το 1000άρι NRG με το τότε Quad crossfire έφτασα τα 750 και σφύραγε alarm που και που, αποφάσισα να δώσω 4ψήφιο ποσό :laughing: (1250 έβγαζα τότε το μήνα :p)

btw Ασχολούμαι και εγώ με φωτογραφία, καταλαβαίνω απόλυτα το point σου, θα ήθελα έναν Zeiss φακό για Nikon αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ, θα φτάσω και εκεί :laughing:. Είχα πάθει μια στραβή με ΔΕΗ και κάηκε το τότε PC μου, οπότε καταλαβαίνεις γιατί πήγα σε τόσο high end σύστημα Ups.

Με τα features που ήθελα (network management, Online double conversion, Rackable, επέκταση για εξωτερικές μπαταρίες) η θα ήταν APC η MGE/EATON και τόσο είχαν αυτά τότε (και τώρα). Είχα αλλάξει πολλά ups στο παρελθόν και όταν γονάτισα ακόμη και το 1000άρι NRG με το τότε Quad crossfire έφτασα τα 750 και σφύραγε alarm που και που, αποφάσισα να δώσω 4ψήφιο ποσό :laughing: (1250 έβγαζα τότε το μήνα :p)

btw Ασχολούμαι και εγώ με φωτογραφία, καταλαβαίνω απόλυτα το point σου, θα ήθελα έναν Zeiss φακό για Nikon αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ, θα φτάσω και εκεί :laughing:. Είχα πάθει μια στραβή με ΔΕΗ και κάηκε το τότε PC μου, οπότε καταλαβαίνεις γιατί πήγα σε τόσο high end σύστημα Ups.

οταν συνδεεις εκατο συσκευες μαζι ειναι φυσικο να χρειαζεσε τοσα πολα vat εγω δε συνδεω τοσες πολες. και εγω ειχε καψει ενα εκτυπωτη και ενα ανεμιστηρα αλλα δεν ειχα βαλει καθολου προστασια.. το pc καηκε ενω ειχε ups? (δε νομιζω να γινετε αυτο...) μηπως ειχε καπιο αλλο προβλημα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.