Jump to content

Είναι κατάλληλη στιγμή για Αγορά Laptop των 350+!

dimitrisk8

Recommended Posts

Περίπου στα 300-400 ευρό κάνοντας μια έρευνα αγοράς αυτήν την στιγμή το e-shop έχει τις καλύτερες προσφορές!

Όμως!!!

Σχεδόν ολα τα λάπτοπ έχουν προσφορά και δεν αξίζει η αρχική τους τιμή, αυτό το κάνουν γιατί ήρθε η ώρα να ρίξουν την τιμή κ απλά λένε οτι είναι προσφορά! με αυτήν την δικαιλογία όμως κρατάν κάποια άλλα λάπτοπ ακριβότερα.

Οπότε το ερώτημα μου είναι αμα αξίζει να πάρω τώρα που το χρειάζομαι η να περιμένω λιγο ακόμα να κατασταλάξουν οι τιμες???

Περίπου στην τιμή που ψάχνω φαίνεται να μπορώ να έχω εναν i3 (αντί των dual core που κυκλοφορούν) ,

4gb ram(με επέκταση μελλοντική), κ ξεχωριστή κάρτα γραφικών!

Χωριτικότητα δεν με νοιάζει , ανάλυση δεν παίζει πάνω απο 1368x768! Ένα HDMI έχουν όλα!

Τα υπόλοιπα τύπου DVDR camera mic! τα θεωρώ σκουπιδαριό για την χρήση που το θέλω!

Αυτή η προσφορά που είναι Crazy Sundays αλλά εξαντλήθηκε μου τράβηξε το ενδιαφέρον!

ACER TRAVELMATE P253-M-32344G50MNKS 15.6'' INTEL CORE I3-2348M 4GB 500GB LINUX - -

Κάρτα γραφικών: Intel HD 3000 shared μνήμης. Αυτό θα ήθελα να το αποφύγω πάντως!

Η πιο βαρία χρήση που θα μπορούσε να έχει το λάπτοπ επί μονιμως βασεως:

θα είναι 10-15 firefox tabs ανοιχτά τα 5/15 θα τρέχουν java/flash εφαρμογές!

Πρόγραμματα τύπου Photoshop, Dreamweaver, Video Pro X! <-- Για μικρά project!

και απο γραφικά Indie Games τύπου Hotline Miami!

Δυστηχώς και τα 400- ευρό με το ζόρι τα δίνω για αυτό δυσκολευομαι πολύ να βρώ μια καλή προσφορά χωρίς να έχει κάποιο μειονέκτημα!

Καμία πρόταση ή Συμβουλή??? :unsure:

Νομίζω ένα i3 με 4gb ram και αν μπορείς να είναι dell λόγο sercive θα σε καλύψει με το παραπάνω.

Dell Inspiron 3521 (i3-3217U/4GB/500GB/Linux) | Skroutz.gr

το Linux αν δεν το θες format και βάζεις μόνος σου λειτουργικό της αρεσκείας σου.

Θα Μπορούσα να κρατήσω τα Ubuntu!

Τείνεται και ενα θέμα φορητότητας για την σχολή btw!

400++ μεταφορικά + οτι έχει Μνήμη κάρτας γραφικών Shared την οποία θέλω να αποφύγω!

Τουλάχιστον αμα δεν μπορούμε να βρούμε μια προσφορά που να με καλύπτει να μπορεί το λάπτοπ να γίνεται gpu upgrade μελλοντικά τουλάχιστον!

Το πρώτο laptop είναι μια χαρά και γι αυτά που θες να κάνεις σε υπέρ υπερκαλυπτει η κάρτα γραφικών που είναι μέσα στην cpu.Τα ποιο πολλά laptop που έχουν και έξτρα κάρτα γραφικών την κρατάνε κλειστή και μόνο σε βαρύ 3D game την ανοίγουν για οικονομία στη μπαταριά.

Η shared ram δεν πρέπει να σε ενοχλεί αφενώς επειδή σχεδόν όλα έχουν 4gb ραμ, αφετέρου μπορείς να αναβαθμίσει μέχρι τα 8 και βάλε με ελάχιστα χρήματα.

Το άλλο που ψάχνεις τώρα, δηλαδή αναβαθμίσιμη gpu κλπ, σε μοντέλλα των 300-400 ευρώ είναι λίγο δύκσολο να πετύχεις.

Για το θέμα της κατάλληλης εποχής άστω καλύτερα.

Πολύ απλά δεν πρόκειτε να υπάρξει ποτέ κατάλληλη εποχή για οτιδήποτε έχει να κάνει με το h/w γενικότερα.

Βρες το καλυτερο που μορείς και είναι κοντά στις απαιτήσεις σου και τα λεφτά σου και αγόρασε το...

Γεια δείτε μια προσφορά που μου ηρθε σήμερα απο το s-shop!

LENOVO ESSENTIALS G580 15.6'' INTEL DUAL CORE 1000M 4GB 1TB NVIDIA GF GT710M 1GB FREE DOS BLACK - -

αυτό αλλά 50 ευρό φθηνότερο!

Τι λέτε αξίζει να κάνω κίνηση η να ψάξω λίγο ακόμα για i3 ?

υπάρχει το ίδιο βέβαια και με ι3 αλλά κοστίζει πολύ περισσότερο!

LENOVO ESSENTIALS G500H 59-388901 15.6'' INTEL CORE I3-3110M 4GB 1TB FREE DOS - -

Μέχρι τα 400 από το eshop αυτό θα έπαιρνα.To HD 4000 που έχει η CPU παίζει να είναι ποιο γρήγορο από την 64bit gt710m και δεν πρόκειται να χαλάσει στο μέλλον αφοί είναι μέσα στη cpu και φυσικά παίρνεις καλύτερο επεξεργαστή.

...

Τι λέτε αξίζει να κάνω κίνηση η να ψάξω λίγο ακόμα για i3 ?

...

Θα έλεγα να μην το πάρεις. Αν είσαι πολύ σφιγμένος στα χρήματα, προτίμησε αυτό. Αν (αν..) μπορείς να δανεισθείς ένα 200άρι ακόμα, ή παίζει καμιά πιστωτική καρτούλα, πάρε αυτό ή αυτό.

LENOVO ESSENTIALS G500H 59-388901 15.6'' INTEL CORE I3-3110M 4GB 1TB FREE DOS - -

Μέχρι τα 400 από το eshop αυτό θα έπαιρνα.To HD 4000 που έχει η CPU παίζει να είναι ποιο γρήγορο από την 64bit gt710m και δεν πρόκειται να χαλάσει στο μέλλον αφοί είναι μέσα στη cpu και φυσικά παίρνεις καλύτερο επεξεργαστή.

Από την μία δεν θα ήθελα να επιμείνω πολύ στην κάρτα γραφικών από την άλλη βλέπω την διαφορά που υπάρχει μεταξύ Intel HD Graphics 4000 κ GeForce 710M ή GeForce GT635M link1 link2

και λέω πως αξίζει να δώσω 50 ευρό παραπάνω για να έχω ένα+ χρόνια τουλάχιστον ζωης και από την στιγμή που η κάρτα γραφικών δεν πρόκειτε να αλλάξει why not?

Ίσως εγώ δεν έχω κάτι καταλάβει καλά με τις shared κάρτες γραφικών κ δεν ξέρω γιατί μου κακοφαίνοντε τόσο πολύ!

Πάντως πρός το παρόν έχω υπόψιν μου τα παρακάτω κ περιμένω κάνα crazy sunday να κάνει την διαφορά

LENOVO G500H 59-388901 I3-3110M 4GB 1TB FREE DOS

ACER ASPIRE E1-571G-33124G50MNKS I3-3120M 4GB 500GB NVIDIA GF710M

LENOVO G500C 59-377576 I3-3120M 4GB 1TB AMD RADEON HD8570M 2GB

LENOVO G580AH 59-376866 I3-3120M 4GB 1TB NVIDIA GF GT635M 2GB

LENOVO G580AH 59-376982 I3-3120M 4GB 1TB NVIDIA GF GT710M 1GB

δεν ξέρω γιατί με τράβηξαν τα lenovo

από αύριο θα κάνω παραγγελία οπότε όπιως πρόλαβει να με ψήσει για κάτι άλλο έχει λίγο χρόνο ακόμα :p

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ως τώρα btw! :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.