dunkel_Stern Σεπτέμβριος 21, 2013 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 πάντως αναμένουμε εξελίξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Σεπτέμβριος 21, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 πάντως αναμένουμε εξελίξειςΦυσικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Οκτώβριος 1, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Λοιπόν επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Sony και μου είπαν ότι το κινητό είναι ακόμα υπό έλεγχο στην Arvato εδώ και 8 εργάσιμες τώρα (προφανώς δεν βρήκαν τον ένοχο που δεν ανοίγει αλλά δεν μου το επιβεβαίωσε ο υπάλληλος της εξυπηρέτησης) και μέχρι την Παρασκευή ενδεχομένος θα έχει βγει το πόρισμα. Στο σύστημα με δείχνει εντός εγγύησης άρα αν έβλεπαν το πρόβλημα θα μου το είχαν πει από την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα μπορώ να ελπίζω και την Παρασκευή θα έχω νεότερα. :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 1, 2013 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Όντως καλά νέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Οκτώβριος 1, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Τώρα σχετικά με το Root δεν μπορούν να το βρουν διότι είναι formaρισμένο το system partition (δείτε εδώ [sOLVED]Hard Brick. No flash mode. Not powering on (vold.fstab modification) - xda-developers) και το τηλέφωνο έχει μπει σε λειτουργία εργοστασίου (qualcomm hs-usb qdloader 9008) άρα είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν άλλο ή να το επισκευάσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 1, 2013 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Τώρα σχετικά με το Root δεν μπορούν να το βρουν διότι είναι formaρισμένο το system partition (δείτε εδώ [sOLVED]Hard Brick. No flash mode. Not powering on (vold.fstab modification) - xda-developers) και το τηλέφωνο έχει μπει σε λειτουργία εργοστασίου (qualcomm hs-usb qdloader 9008) άρα είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν άλλο ή να το επισκευάσουν. τους επιασες στον υπνο :mobile1: μου φανετε μαλον θα σου δωσουν αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Οκτώβριος 2, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Μάλλον. Ακόμα περιμένω το πόρισμα (και πως να μην το περιμένω αφού το έχει 8 μέρες η Arvato δηλαδή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Οκτώβριος 3, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Αντικαταστάθηκε με μια νέα επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν τι φταίει ... :happy2: Από ερχόμενη Πέμπτη το πολύ θα το έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 3, 2013 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 χαχα κ γω που νομιζα οτι τα βρισκουν ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 3, 2013 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 congrats και μεγειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.