Jump to content

Ξεκλείδωτος bootloader και εγγύηση Sony στην Ελλάδα...

Mitsos_The_Great

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Λοιπόν επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Sony και μου είπαν ότι το κινητό είναι ακόμα υπό έλεγχο στην Arvato εδώ και 8 εργάσιμες τώρα (προφανώς δεν βρήκαν τον ένοχο που δεν ανοίγει αλλά δεν μου το επιβεβαίωσε ο υπάλληλος της εξυπηρέτησης) και μέχρι την Παρασκευή ενδεχομένος θα έχει βγει το πόρισμα. Στο σύστημα με δείχνει εντός εγγύησης άρα αν έβλεπαν το πρόβλημα θα μου το είχαν πει από την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα μπορώ να ελπίζω και την Παρασκευή θα έχω νεότερα. :nada:

Τώρα σχετικά με το Root δεν μπορούν να το βρουν διότι είναι formaρισμένο το system partition (δείτε εδώ [sOLVED]Hard Brick. No flash mode. Not powering on (vold.fstab modification) - xda-developers) και το τηλέφωνο έχει μπει σε λειτουργία εργοστασίου (qualcomm hs-usb qdloader 9008) άρα είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν άλλο ή να το επισκευάσουν.

Τώρα σχετικά με το Root δεν μπορούν να το βρουν διότι είναι formaρισμένο το system partition (δείτε εδώ [sOLVED]Hard Brick. No flash mode. Not powering on (vold.fstab modification) - xda-developers) και το τηλέφωνο έχει μπει σε λειτουργία εργοστασίου (qualcomm hs-usb qdloader 9008) άρα είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν άλλο ή να το επισκευάσουν.
τους επιασες στον υπνο :mobile1: μου φανετε μαλον θα σου δωσουν αλλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.