myst Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2013 Καλησπέρα, έχω το παραπάνω κουτί (στην ουσία είναι ένα 831) και θέλω να βρω τρόπο να έχω μπροστά USB 3 υποδοχές. Εκτός από το να πάρω κάποιο τέτοιο panel: USB 3 0 20 Pin 2 Ports Front Panel Floppy Disk Bay Hub Bracket Cable Computer | eBay Υπάρχει άλλος τρόπος/αξίζει να κάνω καποια πατέντα για να βάλω πχ κατι τέτοιο New 2 Ports USB 3.0 Female to Motherboard 20-Pin Header Female Extension Cable | eBay Το κουτί μπροστά είναι έτσι Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Σεπτέμβριος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 γίνεται, δεν είναι δύσκολο Mod, αν ανοίξεις το καπάκι του κουτιού, οι 2 θύρες usb που είναι κοντά στο κουμπί Power είναι καλώδιο η ένα PCB σαν αυτό; Αν είναι καλώδιο μόνο, έχεις ελπίδες αλλαζοντάς το να ταιριάξει Αν είναι πλακετούλα /\ θα κάνεις λίγο παραπάνω mod-άρισμα για να το ταιριάξεις (βγάζοντας αυτό που έχει το case). Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 ευχαριστώ φίλε για το χρόνο! αυτες τις μερες έχω σκοπό να το ανοίξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 23, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 ρίξε και ενα καθάρισμα ε σπαράζει η καρδιά μου να το βλέπω έτσι το στακερακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 τώρα καθαρό είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Σεπτέμβριος 24, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 γίνεται, δεν είναι δύσκολο Mod, αν ανοίξεις το καπάκι του κουτιού, οι 2 θύρες usb που είναι κοντά στο κουμπί Power είναι καλώδιο η ένα PCB σαν αυτό; Αν είναι καλώδιο μόνο, έχεις ελπίδες αλλαζοντάς το να ταιριάξει Αν είναι πλακετούλα /\ θα κάνεις λίγο παραπάνω mod-άρισμα για να το ταιριάξεις (βγάζοντας αυτό που έχει το case). Να συνεχίσω λίγο την ιδέα σου? Αν γίνεται αφαιρείς και τα δυο USB 2 και στη θέση τους βάζεις δυο "δυόρωφα" USB 3 , το ένα το πάς με το υπάρχον καλώδιο και το άλλο με το νέο καλώδιο (το του USB 3) Νομίζω χώρος υπάρχει, ε και όλο και κάποια πατέντα στήριξης θα βρεθεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.