myst Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2013 Καλησπέρα, έχω το παραπάνω κουτί (στην ουσία είναι ένα 831) και θέλω να βρω τρόπο να έχω μπροστά USB 3 υποδοχές. Εκτός από το να πάρω κάποιο τέτοιο panel: USB 3 0 20 Pin 2 Ports Front Panel Floppy Disk Bay Hub Bracket Cable Computer | eBay Υπάρχει άλλος τρόπος/αξίζει να κάνω καποια πατέντα για να βάλω πχ κατι τέτοιο New 2 Ports USB 3.0 Female to Motherboard 20-Pin Header Female Extension Cable | eBay Το κουτί μπροστά είναι έτσι Ευχαριστώ!
Pokemon640 Σεπτέμβριος 23, 2013 #2 Σεπτέμβριος 23, 2013 γίνεται, δεν είναι δύσκολο Mod, αν ανοίξεις το καπάκι του κουτιού, οι 2 θύρες usb που είναι κοντά στο κουμπί Power είναι καλώδιο η ένα PCB σαν αυτό; Αν είναι καλώδιο μόνο, έχεις ελπίδες αλλαζοντάς το να ταιριάξει Αν είναι πλακετούλα /\ θα κάνεις λίγο παραπάνω mod-άρισμα για να το ταιριάξεις (βγάζοντας αυτό που έχει το case).
myst Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #3 Σεπτέμβριος 23, 2013 ευχαριστώ φίλε για το χρόνο! αυτες τις μερες έχω σκοπό να το ανοίξω
antonis Σεπτέμβριος 23, 2013 #4 Σεπτέμβριος 23, 2013 ρίξε και ενα καθάρισμα ε σπαράζει η καρδιά μου να το βλέπω έτσι το στακερακι
Seafalco Σεπτέμβριος 24, 2013 #6 Σεπτέμβριος 24, 2013 γίνεται, δεν είναι δύσκολο Mod, αν ανοίξεις το καπάκι του κουτιού, οι 2 θύρες usb που είναι κοντά στο κουμπί Power είναι καλώδιο η ένα PCB σαν αυτό; Αν είναι καλώδιο μόνο, έχεις ελπίδες αλλαζοντάς το να ταιριάξει Αν είναι πλακετούλα /\ θα κάνεις λίγο παραπάνω mod-άρισμα για να το ταιριάξεις (βγάζοντας αυτό που έχει το case). Να συνεχίσω λίγο την ιδέα σου? Αν γίνεται αφαιρείς και τα δυο USB 2 και στη θέση τους βάζεις δυο "δυόρωφα" USB 3 , το ένα το πάς με το υπάρχον καλώδιο και το άλλο με το νέο καλώδιο (το του USB 3) Νομίζω χώρος υπάρχει, ε και όλο και κάποια πατέντα στήριξης θα βρεθεί!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.