Jump to content

Προβλημα με μπιμμμμμ

painkiller44

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω μια 6800γτ και καηκε το τροφοδοτικο που είχα πανω στο πισακι ηταν 500w πηγα να βάλω ενα 350w και άρχισε να μου σφυρίζει κλέφτικα ενα συνεχόμενο μπιμμμ παίζει να είναι λόγω του ότι το τροφοδοτικο ειναι 350 και όχι 500 γιατι απο τι έψαξα στο ντε υπήρχαν καποιοι που δεν τους εβγαλε προβλεμ:happy2::happy2:

• 2 weeks later...

ακριβως αυτο ειναι ενα no name :p εβαλα την 5200 geforce πανω .αλλα παρουσίασε αλλου θέμα πηγα να παστώσω την cpu και οσες φορες και αν το εκανα καθαρισμα ξανα περασμα δεν λεει να κατεβει κατω απο 60 η θερμοκρασια intel pentium 4 3.6 ο επεξεργαστης καμια ιδεα ;

Καλησπέρα έχω μια 6800γτ και καηκε το τροφοδοτικο που είχα πανω στο πισακι ηταν 500w πηγα να βάλω ενα 350w και άρχισε να μου σφυρίζει κλέφτικα ενα συνεχόμενο μπιμμμ παίζει να είναι λόγω του ότι το τροφοδοτικο ειναι 350 και όχι 500 γιατι απο τι έψαξα στο ντε υπήρχαν καποιοι που δεν τους εβγαλε προβλεμ:happy2::happy2:

Δεν έχεις συνδέσει την τροφοδοσία στην υποδοχή που έχει η κάρτα (το 6pin PCI-e).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.