Pc-Corner Φεβρουάριος 14, 2005 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Λοιπόν να αλάξουμε φετέρια-κα γιατί 1ον δεν μπορούμε να μιλίσουμε έχει δυνατή μουσική..2ον μου παραπονέθηκε ο SLN οτι παίζουν πολλά γκομενάκια εκεί που πάμε και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σ αυτά που λέει ο unstop..(βγάζει artifacts) 3ον η καφετέρια δεν έχει pc και παίζει μουσική με cds που ακούστικε αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Φεβρουάριος 14, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 εοεοοεεοεο τεταρτη τελειωνω και εγω εξεταστικη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,κανονιστε για κανα καφεδακι εχω να ερθω πολυυυ καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 25, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Αυτη την κυριακη θα κανουμε τιποτα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 25, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Aμα αρχισεις να απαντας στα τηλεφωνα κατι μπορει να γινει....Γκιοζο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Μάρτιος 26, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 α ρε σόλωνα όταν αγριεύεις με ανάβεις!raw sexual magnetism!!! εσύ και η angelina jolie!!! :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάρτιος 26, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 ψήνομαι και εγώ παίδες αυτό τον καιρό αντε να σας δω και από κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Μάρτιος 26, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 και εγω μεσα...εχω καιρο να ερθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 26, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Aμα αρχισεις να απαντας στα τηλεφωνα κατι μπορει να γινει....Γκιοζο.... Την ωρα που το ειδα το τηλεφωνο........ηταν αργα, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 26, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 02:13] α ρε σόλωνα όταν αγριεύεις με ανάβεις!raw sexual magnetism!!! εσύ και η angelina jolie!!! :drool: :drool: O καθενας με τα βιτσια του εδω μεσα μου φαινεται...:sick: :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιούνιος 29, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Οποιος ειναι μεσα για Κυριακη 3 Ιουλη και δε εχει φυγει για Homelands na postarei εδω,Εγω τελειωνω την Πεμπτη την τιμημεμενη :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούνιος 29, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Σήμερα τελιώνω και εγώ.Αν δεν είμαι για κάνα μπανάκι θα περάσω μια βολτούλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 29, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Εγω αργω να τελιωσω αλλα ποιος νοιαζεται, υπαρχει και ο σεπτεμβρης, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 29, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Οχι στο γνωστα παιδια...Αμα ειναι να παμε παραλιακα, κανα Βραχνεικο, Ριο, οποτε να κανονισουμε να βρεθουμε καπου απο πριν οσοι ειναι μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούνιος 29, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Οχι στο γνωστα παιδια...Αμα ειναι να παμε παραλιακα, κανα Βραχνεικο, Ριο, οποτε να κανονισουμε να βρεθουμε καπου απο πριν οσοι ειναι μεσα. Εμένα δεν με νοιάζει που, αρκεί να έχει κλιματισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 5, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 αντε και γω απο σεπτεβρη-οκτωβρη εκει θα ειμαι κατα 80% αφου δεν πιανω σαλονικα.. καλα ειναι εκει ? ακουω γνωμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 5, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 το καρναβαλι πεθανε...τα μαγαζια σερβιρουν μπομπες.... οι τιμες δεν ειναι πλεον φοιτητικες οταν με 200δρχ επινες φραππα και με 300δρχ (500 στα ακριβα καφε) επινες μισολιτρη amstel σε καφετερια και σου εφερναν και μεζεδακι....Τι να ερθεις να κανεις?? Να δεις τον unstoppable????? Ξαναδωσε να πιασεις Σαλλονικα να εχεις τον Jax να σε βριζει και τον vdeseri να σε τραβαει (φωτογραφιες)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 5, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:36] το καρναβαλι πεθανε...τα μαγαζια σερβιρουν μπομπες.... οι τιμες δεν ειναι πλεον φοιτητικες οταν με 200δρχ επινες φραππα και με 300δρχ (500 στα ακριβα καφε) επινες μισολιτρη amstel σε καφετερια και σου εφερναν και μεζεδακι....Τι να ερθεις να κανεις?? Να δεις τον unstoppable????? Ξαναδωσε να πιασεις Σαλλονικα να εχεις τον Jax να σε βριζει και τον vdeseri να σε τραβαει (φωτογραφιες)... lol τι λε ρε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 14, 2005 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Θα μαζευτουμε ποτε παλι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 14, 2005 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Θα προτιμουσα Παρασκευη βραδυ, αλλα αν θελετε Κυριακη 5 ειναι καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 14, 2005 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Βραδυ μαζι σου φοβαμαι, καλυτερα την κυριακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.