unstoppable Οκτώβριος 8, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Pc-Corner ρε μάγκες αν κοιμάμαι ξυπνήστε με κάπως (μια κυριακή έχω...) 6936 6 100 50 Τι ωρα να σε ξυπνησουμε, κατα τις 8.00? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 9, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Μαλλον κι εγω μεσα για 4μιση. Θα ειμαι ο... κουτσος της παρεας!! Καταραμενο μπασκετακι....ατιμο πραγμα το διαστρεμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatMan Οκτώβριος 9, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Την καταδικη μου γ@μ* :-(Ηθελα να ερθω και να γνωρισω και αλλους εκτος απο SLN και Daidalos αλλα θα ειμαι εκτος πατρων και λιγακι δυσκολο να εχω γυρισει πριν τις 6-7.Ισως καποια αλλη φορα...υγ. Βγαλτε καμια φωτο ρε παλικαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 9, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Για να δούμε ... Για να δούμε ...... Εαν δεν είμαι σε κανένα βουνό για καμιά κεραία κινητής τηλεφωνίας θα έρθω και εγώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 10, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Μπορεί να περάσω και εγώ παίδες δεν ξέρω κανέναν σας αρκειί να μην κοιμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 10, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 ωραιαααα σε 2 και μιση ωρες στην ολγας.see you there Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Οκτώβριος 10, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Δυστυχως λογω προβληματος δεν θα κατορθωσω να ερθω.... :cry: Τραβηξτε καμια φωτο ρε!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 10, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Μας βλεπω να ειμαστε εγω και ο perlepes μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Οκτώβριος 10, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Θα έρθω και εγώ με τοn SLN, ένα καρρεδάκι το συμπληρώνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 11, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Παίδες ήταν καλά χτές (για την ακρίβεια είχα χρόνια να δώ τόσα άτομα μαζεμένα που μιλάνε για τα ίδια πράγματα με εμένα..) και πρόταση....το επόμενο meeting να μην είναι σε καφέ αλλά σε ένα εργαστήριο-σπίτι-μαγαζί με διάφορα πραγματάκια στα χέρια μας..να παίξουμε..(απο Celeron 366 μέχρι p4 3.0GHZ μιας και είδα ότι με την intel δεν τα πάτε και τόσο καλά "AMD στο απόλυτο" να σας δείξω την ιστορία της στην πράξη..) και ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας καθώς και ένα project να ρίξουμε ιδέες και σχέδια και να το κάνουμε να ζωντανέψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 11, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Pc-Corner... καθώς και ένα project να ρίξουμε ιδέες και σχέδια και να το κάνουμε να ζωντανέψει... Πρέπει πρέπει Πρέπει σαν κατάστημα να δανείσετε στο thelab cpu/ram/mobo/vga για να κάνουμε ένα project με LN2. Mε το πέρας του τεστ θα σας τα δώσουμε πίσω για να τα στείλετε για RMA Χαίρομαι που περάσατε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 11, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Λες να το δεχτούν το RMA και οι εταιριες απ' όπου θα τα πάρουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 11, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 ναι μια χαρα ηταν .ειπαμε πολλα,αντε να το καθιερωσουμε πλεον αυτον τον καφε.αντε και την επομενη φορα να καταφερουν να ερθουν ολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 11, 2004 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Χαρηκα που σας γνωρισα παιδια. Ελπιζω την επομενη φορα που θα συναντηθουμε να εχω κι εγω ο κακομοιρης εναν υπολογιστη ωστε να μπορω να συμμετεχω στις συζητησεις σας!! Ημουνα ο μοναδικος στο τραπεζι.... που δεν ειχα παραγγειλει DFI στην ομαδικη ??? :P Οντως πρεπει να καθιερωσουμε εναν καφεδακο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 11, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από SLN Χαρηκα που σας γνωρισα παιδια. Ελπιζω την επομενη φορα που θα συναντηθουμε να εχω κι εγω ο κακομοιρης εναν υπολογιστη ωστε να μπορω να συμμετεχω στις συζητησεις σας!!:...... Δεν πιστευω οτι η επομενη συναντηση μας θα ειναι σε 6 μηνες :P :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 11, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Βρε ουιιιιιιιιιιιιιιιιστ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 5, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Τι γίνεται σήμερα παίδες , προβλέπει καφέ το μενού η με νεράκι και πορτοκαλάδα θα την βγάλουμε... ..σπίτι μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 5, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Πηρα τελεφουνκεν τον μοντ αλλα δεν το σηκωνει...Εγω κλασσικα ειμαι μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 5, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από SLN Πηρα τελεφουνκεν τον μοντ αλλα δεν το σηκωνει... .... Ουτε να φαμε δεν μπορουμε πια :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 5, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 16:16] Ουτε να φαμε δεν μπορουμε πια :hehe: Τωρα ειδικα που σε εχουν δει σε φωτογραφιες πιστευει κανεις οτι τρως??????????????? Μας δουλευεις?? Εκτος κι αμα τρως μια φορα την Κυριακη για ολη την εβδομαδα και σε εκοψα στο εβδομαδιαιο γευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.