Jump to content

πατρινοι gather plz

perlepes

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Την καταδικη μου γ@μ* :-(

Ηθελα να ερθω και να γνωρισω και αλλους εκτος απο SLN και Daidalos

αλλα θα ειμαι εκτος πατρων και λιγακι δυσκολο να εχω γυρισει πριν τις 6-7.

Ισως καποια αλλη φορα...

υγ. Βγαλτε καμια φωτο ρε παλικαρια

Παίδες ήταν καλά χτές (για την ακρίβεια είχα χρόνια να δώ τόσα άτομα μαζεμένα που μιλάνε για τα ίδια πράγματα με εμένα..) και πρόταση....το επόμενο meeting να μην είναι σε καφέ αλλά σε ένα εργαστήριο-σπίτι-μαγαζί με διάφορα πραγματάκια στα χέρια μας..να παίξουμε..(απο Celeron 366 μέχρι p4 3.0GHZ μιας και είδα ότι με την intel δεν τα πάτε και τόσο καλά "AMD στο απόλυτο" να σας δείξω την ιστορία της στην πράξη..) και ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας καθώς και ένα project να ρίξουμε ιδέες και σχέδια και να το κάνουμε να ζωντανέψει...

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

... καθώς και ένα project να ρίξουμε ιδέες και σχέδια και να το κάνουμε να ζωντανέψει...

Πρέπει πρέπει :p

Πρέπει σαν κατάστημα να δανείσετε στο thelab cpu/ram/mobo/vga για να κάνουμε ένα project με LN2. Mε το πέρας του τεστ θα σας τα δώσουμε πίσω για να τα στείλετε για RMA :p

Χαίρομαι που περάσατε καλά :D

Χαρηκα που σας γνωρισα παιδια.

Ελπιζω την επομενη φορα που θα συναντηθουμε να εχω κι εγω ο κακομοιρης εναν υπολογιστη ωστε να μπορω να συμμετεχω στις συζητησεις σας!!:D Ημουνα ο μοναδικος στο τραπεζι.... που δεν ειχα παραγγειλει DFI στην ομαδικη ??? :p :P

Οντως πρεπει να καθιερωσουμε εναν καφεδακο...

Αρχική απάντηση από SLN

Χαρηκα που σας γνωρισα παιδια.

Ελπιζω την επομενη φορα που θα συναντηθουμε να εχω κι εγω ο κακομοιρης εναν υπολογιστη ωστε να μπορω να συμμετεχω στις συζητησεις σας!!:......

Δεν πιστευω οτι η επομενη συναντηση μας θα ειναι σε 6 μηνες:p :P :p:hehe: :hehe:

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 16:16]

Ουτε να φαμε δεν μπορουμε πια:hehe: :hehe: :hehe:

Τωρα ειδικα που σε εχουν δει σε φωτογραφιες πιστευει κανεις οτι τρως???????????????

Μας δουλευεις?? Εκτος κι αμα τρως μια φορα την Κυριακη για ολη την εβδομαδα και σε εκοψα στο εβδομαδιαιο γευμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.