perlepes Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 παιδες δεν αρχιζουμε να κανονιζουμε τον καφε που λεγαμε?εξεταστικες εχετε τελειωσει ολοι?ποτε μπορειτε?αντε σιγα σιγα να κανονιζουμε εγω εχω τελειωσει εδω και καιρο.κανα σαββατο να το κανουμε στο γνωστο σημειο ολγας αντε περιμενω να απαντησετε :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Εγω μεσα.Οποτε κανονισετε, φωναξτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Σε καμια βδομαδα ελπιζω θα εχω ξεμπερδεψει με κατι projects. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Πανω που ημουν ετοιμος να ανοιξω σχετικο θρεντ! Και εγω μεσα αλλα απο την αλλη βδομαδα για να ξεκαθαρισουν λιγο τα πραματα στην δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatMan Σεπτέμβριος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Υπολογιστε και μενα μεσα οποτε το κανονισετε [αν με θελετε] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 απο βδομάδα κανονιστε τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 4, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 δεν αρχιζουμε να κανονιζουμε?εγω λεω να βρεθουμε σαββατο στην ολγας στο αγαλμα κατα τις 4 το μεσημερακι για καφε εκει πλατεια.τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Eαν θέλουμε να είναι όλοι εκεί μάλλον θα πάει για την άλλη εβδομάδα απ'ότι κατάλαβα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από perlepes δεν αρχιζουμε να κανονιζουμε?εγω λεω να βρεθουμε σαββατο στην ολγας στο αγαλμα κατα τις 4 το μεσημερακι για καφε εκει πλατεια.τι λετε? Καλυτερα Κυριακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Λοιπον αφου βλεπω να επιστρεφω και εγω στον πραγματικο κοσμο μετα απο πολυμηνη απουσια ,ερχομενη Κυριακη 10 του μηνος πιστευω ειναι οτι πρεπει.Αντε να βρισκομαστε καθως βλεπω τον τελέυταιο καιρο πολυ δυνατη την ομαδα και με περιθωρια βελτιωσης προς το καλυτερο. :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Κυριακη μου φαινεται και μενα λιγο καλυτερη φαση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Οποτε κυριακη μας βολευει ολους, οποτε μενει μονο η ωρα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 5, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 ε πιστευω κατα τις 4-4 και μιση καλα ιεναι να μην μας πιασει και το βραδυ.τι λετε εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 5, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Οk 4.30 Ολγας απεναντι απ τα Goodys.Οποιος ειναι μεσα δηλωνει για να ξερουμε ποσοι θα μαζευτουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 5, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Helly Οk 4.30 Ολγας απεναντι απ τα Goodys.Οποιος ειναι μεσα δηλωνει για να ξερουμε ποσοι θα μαζευτουμε μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Οκτώβριος 5, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Και εγω μεσα! Τα λεμε εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 5, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 και εγω μεσα εννοιτε.αντε που ειστε οι υπολοιποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 7, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 και εγώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Οκτώβριος 7, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αν δεν έχετε πρόβλημα να έχετε και παρέα από "δίπλα":flower: , θα περάσω και εγώ μάλλον:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 8, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ρε μάγκες αν κοιμάμαι ξυπνήστε με κάπως (μια κυριακή έχω...) 6936 6 100 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.