SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μιας και το Razer Goliathus που έχω άρχισε να τα "φτύνει" ( λακουβίτσες κλπ ) σκέφτομαι να δώσω κάτω απο 15€ για να το αντικαταστήσω με ένα νέο mousepad. Το ποντίκι που έχω είναι το Corsair M60 και η χρήση του mousepad θα είναι παιχνίδια ( Battlefield 4 ) και photoshop - μοντάζ βίντεο ( θα χρειαστεί λίγη ακρίβεια λογικά εκεί - και οι λακουβίτσες θα μας κάνουν ζημιά ) Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2, κλείνω προς το coolermaster , όπου είναι και πιο οικονομικό. Εσείς τι προτείνετε ;( μέγεθος, όχι πολύ μεγάλο, medium πιστεύω είναι κομπλέ )CM STORM SPEED-RX MEDIUM BLACKSteelseries QCK ( Διόρθωση - Ευχαριστώ [MENTION=5181]winters[/MENTION] για την διευκρίνηση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Για laser ποντίκι παραδόξω αυτό βγήκε αρκετά καλό και είναι και οικονομικό. Είναι σε 2ο PC πάνω με laser ποντίκι και έχει πολύ καλή απόκριση ο πόντικας.Turbo-X Mousepad Gaming - Mousepads - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 19, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μιας και το Razer Goliathus που έχω άρχισε να τα "φτύνει" ( λακουβίτσες κλπ ) σκέφτομαι να δώσω κάτω απο 15€ για να το αντικαταστήσω με ένα νέο mousepad. Το ποντίκι που έχω είναι το Corsair M60 και η χρήση του mousepad θα είναι παιχνίδια ( Battlefield 4 ) και photoshop - μοντάζ βίντεο ( θα χρειαστεί λίγη ακρίβεια λογικά εκεί - και οι λακουβίτσες θα μας κάνουν ζημιά ) Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2, κλείνω προς το coolermaster , όπου είναι και πιο οικονομικό. Εσείς τι προτείνετε ;( μέγεθος, όχι πολύ μεγάλο, medium πιστεύω είναι κομπλέ )CM STORM SPEED-RX MEDIUM BLACKSteelseries QCK+Το QCK+ είναι πολυ μεγάλο. Το QCK είναι το medium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Σεπτέμβριος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Λοιπόν, μετά από μικρή έρευνα είδα ότι το M60 έχει τον Avago 9500 laser σένσορα. Ο συγκεκριμένος έχει mouse accelaration της τάξεως του ~5% σε cloth mousepads και λίγο μικρότερη (~2-3%) σε hard mousepads. Οπότε θα πρότεινα να κοιτάξεις σε σκληρό mousepad. Στα συγκεκριμένο όμως δεν έχω εμπειρία οπότε θα ήταν ανώφελο να προτείνω. Για τα cloth ξέρω ένα-δυο πράγματα. Έχω στην κατοχή μου δύο qck. Ένα QCK+ το οποίο το χρησιμοποιώ 3-4 χρόνια και το QCK το οποίο το χρησιμοποιώ κάτι μήνες. Διαφορές δεν έχουν άλλες εκτός του μεγέθους. Το QCK+ είναι απλά τεράστιο! Το ελλάτωμα των qck είναι ότι χάνουν την αρχική τους πολύ λεία αίσθηση σχετικά γρήγορα. Εμένα προσωπικά αυτό μου αρέσει γιατί θέλω και κάποια τριβή στο ποντίκι. Αυτό που σου προτείνω είναι το QCK Mass. Ίδιο πράγμα με το QCK απλά είναι διπλάσιο σε πάχος οπότε θα κρατήσει περισσότερο και θα είναι πιο σταθερό στο γραφείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Γιατι δεν παιρνεις παλι το Goliathus;Εγω το εχω αρκετα χρονια (τουλαχιστον 3) και εχει κρατησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Γιατι δεν παιρνεις παλι το Goliathus;Εγω το εχω αρκετα χρονια (τουλαχιστον 3) και εχει κρατησει.Σαν να έχει χάσει την αρχική απαλότητα του σε σχέση με πέρυσι Ιούλιο του 2012 που το είχα αγοράσει και έχει κάνει σαν βαθουλώματα, αν περάσεις πάνω με το δάχτυλο σου το καταλαβαίνεις.Μάλλον θα πάω στο Coolermaster που είναι και το πιο οικονομικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Σεπτέμβριος 19, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να ανεβάσεις λίγο το budget σου (αν μπορείς στα 20 ευρώ) και να πας σε roccat sota.Είναι πλαστικό ,το έχω περίπου 5 μήνες παρέα με coolermaster sentinel advance 2(avago 9800) και πραγματικά κατάλαβα τί πάει να πει επιφάνεια που γλιστρά(προσοχή δεν χάνεις σε ακρίβεια απλά δεν κολλάει το mouse κάτω)....ps.δοκίμασα το mouse μου σε qck+ φίλου...το μόνο που θα πω είναι ότι σε μικρές κινήσεις του καρπού είχα jitter(γενικά παίζω-δουλεύω 800-1000dpi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 19, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 εχω το συγκεκριμενο με 6 ευρω αγορασμενο.ειναι πολυ καλο και φτηνοMOUSE PAD CAMING LOGILINK ID0017 | COSMODATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 19, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Ο συγκεκριμένος έχει mouse accelaration της τάξεως του ~5% σε cloth mousepads και λίγο μικρότερη (~2-3%) σε hard mousepads. Δεν ειναι ολα τα cloth ιδια ATTN. CM Storm CM Storm Speed-RX!!! Και "μαγικο" να ητανε το speed RX εγω παλι θα το απεφευγα παντως, ειχα μεγαλο θεμα με την λαστιχενια βαση του, σε αυτο το budget προτεινω sharkoon 1337 XL με κλειστα ματια sharkoon 1337 XL - Mouse Pads | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Σεπτέμβριος 19, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Δεν ειναι ολα τα cloth ιδια ATTN. CM Storm CM Storm Speed-RX!!! Και "μαγικο" να ητανε το speed RX εγω παλι θα το απεφευγα παντως, ειχα μεγαλο θεμα με την λαστιχενια βαση του, σε αυτο το budget προτεινω sharkoon 1337 XL με κλειστα ματια sharkoon 1337 XL - Mouse Pads | Skroutz.gr Πού κρυβόταν το άτιμο όταν το χρειαζόμουν!; Φωτιές μου έβαλες τώρα να το χτυπήσω μαζί με ένα sensei raw. Και δε πειράζει η βάση, το κολλάω με διπλής όψεως ταινία Το Sharkoon πρώτη φορά το ακούω και λίγα βλέπω γι' αυτό με μια αναζήτηση που έκανα. Το έχεις δοκιμάσει προσωπικά οπότε πάω πάσο φυσικά. Λίγο μεγαλούτσικο δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 20, 2013 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 Δεν παίζουν ρόλο και οι σενσορες όμως με τα pads?π.χ υπάρχει περίπτωση το sharkoon 1337 να μην εχει σωστή ανταπόκριση με το roccat αλλά να έχει καλύτερη με το razer κλπ...παίζει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 20, 2013 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 υπαρχει πιο μικρη και πιο φτηνη εκδοση. για εμενα ομως το μεγεθος μετραει :-P δεν μπορω να παιξω με λιγοτερα απο 40. btw o 9500 βγαζει negative accel στα cloth. απο την στιγμη που παιζεις με υψηλο sensitivity δυσκολο να σε επηρεασει αυτο in-game. Οπως και ναχει εγω προτεινα το sharkoon επειδη ειναι πολυ smooth και φτηνο. Σε εσενα που εισαι καπιταλας προτεινω hien soft απο xoam.net :-PΣτάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 sharkoon 1337 XL οπότε μέσα Οκτώβρη θα το παραγγείλω μαζί με μία Αsus Xonar για να είμαστε κι έτοιμοι για BF4 :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 27, 2013 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 ZALMAN MP1000 PROFESSIONAL GAMING MOUSE PAD - ACCESSORIES -Εχω αυτο ~6 χρονια κ τςρα αρχισε να χαλαει μετα απο 4 πλησιματα περιπου.Με εχει βολεψει αρκετα χωρις να παιζω Games, Κυριως CAD Photoshop .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.