christopastali Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2013 Καλησπερα,Εχω την asrock 970 pro με 2 θυρες usb 3.0 οι οποιες δεν ανταποκρινονται ουτε με usb2.0 ουτε με 3.0.Εχω δοκμασει να συνδεσω ενα HDD usb3.0 ο οποιος φαινεται να δουλευει(στροφαρει) αλλα δεν αναγνωριζεται τιποτα απο τα windows...Πρεπει να εγκαταστησω καποιο εξτρα driver για να κανω τη δουλεια μου? κ αν ναι, ποιο ειναι αυτο? ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Σεπτέμβριος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Στο device manager κάτω από το universal serial bus controllers, τι βλέπεις? όλα είναι ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopastali Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 για πες μου τη γνωμη σου γι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopastali Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 τελικα με λιγη προσπαθεια το βρηκα!κατεβασα τα αντιστοιχα drivers απο το site της asrock κ ολα λειτουργουν!thanks again! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Λειπουν οι οδηγοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.