sotiris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 Δημιουργία server case για χρήση μέσα σε ντουλάπι βιβλιοθήκης 24/7. Προϋποθέσεις: 1) Μηδενικό κόστος 2) Διάρκεια κατασκευής το πολύ 3-4 ώρες συνολικά (μαζί με το format). Phase 1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 phase 2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 phase 3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 phase 4: προσοχή στο βίδωμα των drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 phase 5: έτοιμο για την ντουλάπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 α) Server. Σαν τι server ? FileServer-Router η για πειραματα ?β) Μεταξυ των 4 κ 5, δειχνει αλλη ψυχτρα. Γιατι την αλλαξες?γ) το κουτι ειναι απο παλια Mobo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 α) server με την έννοια gateway για το pc μου, αλλά και για συνεχές download.β) έκανε πολύ θόρυβο η μικρούλα και έβαλα την άλλη, που και σε αυτή μάλλον θα αλλάξω ανεμιστήρα.γ) ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 εισαι ελεΐνος... Υγ.σαν κι εμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 ΑΥΤΟ ειναι γνώθι σαυτόν........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 ευχαριστώ πολύ unseen για τα καλά σου λόγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmaniasgr Οκτώβριος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 ενταξη ειπαμε αλλα αυτο παραπαει. ακρον αοτον τσιγκουνιας. παραδειγμα προς αποφυγη κ. ο .κ. μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με το πολυ 35 (δεν θυμαμε που το ειχα δει και αποθηκευσα την φωτο, μολις το βρω θα το στειλω) για την τιμη ειμαι σιγουρος γιατι ψαχνομουν για desktop κουτι. τελικα εκανα μετατροπη σε ενα παλιο ΑΤ desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 1, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 ναι αλλά αυτό το πράγμα μέσα στη ντουλάπα θα σκάσει. ενώ το δικό μου είναι ελέυθερο να το ψύχει ο δροσερός αέρας της ντουλάπας . επίσης βολεύει και ο προσανατολισμός, γιατί θέλω τις κάρτες(και τα καλώδια) μπροστά. άσε που αν θες να κάνεις κάποια προσθήκη είναι πιο εύκολο έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Οκτώβριος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από pmaniasgr [Σήμερα, στις 03:00] ενταξη ειπαμε αλλα αυτο παραπαει. ακρον αοτον τσιγκουνιας. παραδειγμα προς αποφυγη κ. ο .κ.μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με το πολυ 35 (δεν θυμαμε που το ειχα δει και αποθηκευσα την φωτο, μολις το βρω θα το στειλω)για την τιμη ειμαι σιγουρος γιατι ψαχνομουν για desktop κουτι. τελικα εκανα μετατροπη σε ενα παλιο ΑΤ desktop. Είναι της Qtec και μέχρι πρόσφατα το έφερνε το e-shop.gr Το πήρε ένας φίλος μου για σαλονο-pc πριν από 10 μέρες, αλλά τώρα δεν το βλέπω πια στο site του e-shop. Είναι αρκετά καλό, και αν και δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, οι 2 θέσεις για CD είναι "stealth" (όπως περίπου οι προσόψεις της LianLi & της CoolerMaster) για να μην φαίνεται παράταιρα το DVD που θα βάλεις μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάϊος 6, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 ναι αλλά αυτό το πράγμα μέσα στη ντουλάπα θα σκάσει. ενώ το δικό μου είναι ελέυθερο να το ψύχει ο δροσερός αέρας της ντουλάπας . επίσης βολεύει και ο προσανατολισμός, γιατί θέλω τις κάρτες(και τα καλώδια) μπροστά. άσε που αν θες να κάνεις κάποια προσθήκη είναι πιο εύκολο έτσι. Βρε sotiri... θα μας τρελάνεις... ποιος δροσερός αέρας της ντουλάπας; Πάντως... για να κάνεις αυτήν την Modα εσύ δεν πρέπει να την παλεύεις και πολύ αυτόν τον καιρό... πραγματικά είναι μία Super Trouper Modιά το στήσιμο Server "gateway" σε 3 ώρες με μηδενικό κόστος :happy2: Τι του έβαλες... Debian ε! :banging: ... το χαρτόκουτο... εεεε... το Case σου είναι όλα τα λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 6, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 R@tNET: Παίρνεις δικαιωματικά τον τίτλο του νεκρο(ξε)θάφτη του 2008, εύγε παλικάριμ' Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 6, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Βρε sotiri... θα μας τρελάνεις... ποιος δροσερός αέρας της ντουλάπας;Πάντως... για να κάνεις αυτήν την Modα εσύ δεν πρέπει να την παλεύεις και πολύ αυτόν τον καιρό... πραγματικά είναι μία Super Trouper Modιά το στήσιμο Server "gateway" σε 3 ώρες με μηδενικό κόστος :happy2: Τι του έβαλες... Debian ε! :banging: ... το χαρτόκουτο... εεεε... το Case σου είναι όλα τα λεφτά αυτος ο καιρος ξερεις ηταν πριν σχεδον 4 χρονια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάϊος 6, 2008 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Έγραψα πάλι... :jump1: :happy2: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.