Jump to content

Δημιουργία Server Case

sotiris

Recommended Posts

Δημιουργία server case για χρήση μέσα σε ντουλάπι βιβλιοθήκης 24/7.

Προϋποθέσεις:

1) Μηδενικό κόστος

2) Διάρκεια κατασκευής το πολύ 3-4 ώρες συνολικά (μαζί με το format).

Phase 1:

post-1085-1416071275,6448_thumb.jpg

α) server με την έννοια gateway για το pc μου, αλλά και για συνεχές download.

β) έκανε πολύ θόρυβο η μικρούλα και έβαλα την άλλη, που και σε αυτή μάλλον θα αλλάξω ανεμιστήρα.

γ) ναι.

ενταξη ειπαμε αλλα αυτο παραπαει. ακρον αοτον τσιγκουνιας. παραδειγμα προς αποφυγη κ. ο .κ.

μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με το πολυ 35

(δεν θυμαμε που το ειχα δει και αποθηκευσα την φωτο, μολις το βρω θα το στειλω)

για την τιμη ειμαι σιγουρος γιατι ψαχνομουν για desktop κουτι. τελικα εκανα μετατροπη σε ενα παλιο ΑΤ desktop.

post-1594-1416071276,4667_thumb.gif

ναι αλλά αυτό το πράγμα μέσα στη ντουλάπα θα σκάσει. ενώ το δικό μου είναι ελέυθερο να το

ψύχει ο δροσερός αέρας της ντουλάπας:woot: . επίσης βολεύει και ο προσανατολισμός, γιατί θέλω τις κάρτες(και τα καλώδια) μπροστά. άσε που αν θες να κάνεις κάποια προσθήκη είναι πιο εύκολο έτσι.

Αρχική απάντηση από pmaniasgr [Σήμερα, στις 03:00]

ενταξη ειπαμε αλλα αυτο παραπαει. ακρον αοτον τσιγκουνιας. παραδειγμα προς αποφυγη κ. ο .κ.

μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με το πολυ 35

(δεν θυμαμε που το ειχα δει και αποθηκευσα την φωτο, μολις το βρω θα το στειλω)

για την τιμη ειμαι σιγουρος γιατι ψαχνομουν για desktop κουτι. τελικα εκανα μετατροπη σε ενα παλιο ΑΤ desktop.

Είναι της Qtec και μέχρι πρόσφατα το έφερνε το e-shop.gr Το πήρε ένας φίλος μου για σαλονο-pc πριν από 10 μέρες, αλλά τώρα δεν το βλέπω πια στο site του e-shop. Είναι αρκετά καλό, και αν και δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, οι 2 θέσεις για CD είναι "stealth" (όπως περίπου οι προσόψεις της LianLi & της CoolerMaster) για να μην φαίνεται παράταιρα το DVD που θα βάλεις μέσα...

• 3 years later...
ναι αλλά αυτό το πράγμα μέσα στη ντουλάπα θα σκάσει. ενώ το δικό μου είναι ελέυθερο να το

ψύχει ο δροσερός αέρας της ντουλάπας:woot: . επίσης βολεύει και ο προσανατολισμός, γιατί θέλω τις κάρτες(και τα καλώδια) μπροστά. άσε που αν θες να κάνεις κάποια προσθήκη είναι πιο εύκολο έτσι.

Βρε sotiri... θα μας τρελάνεις... :p ποιος δροσερός αέρας της ντουλάπας;

Πάντως... για να κάνεις αυτήν την Modα εσύ δεν πρέπει να την παλεύεις και πολύ αυτόν τον καιρό... πραγματικά είναι μία Super Trouper Modιά το στήσιμο Server "gateway" σε 3 ώρες με μηδενικό κόστος :happy2:

Τι του έβαλες... Debian ε! :banging:

... το χαρτόκουτο... εεεε... το Case σου είναι όλα τα λεφτά :p

Βρε sotiri... θα μας τρελάνεις... :p ποιος δροσερός αέρας της ντουλάπας;

Πάντως... για να κάνεις αυτήν την Modα εσύ δεν πρέπει να την παλεύεις και πολύ αυτόν τον καιρό... πραγματικά είναι μία Super Trouper Modιά το στήσιμο Server "gateway" σε 3 ώρες με μηδενικό κόστος :happy2:

Τι του έβαλες... Debian ε! :banging:

... το χαρτόκουτο... εεεε... το Case σου είναι όλα τα λεφτά :p

αυτος ο καιρος ξερεις ηταν πριν σχεδον 4 χρονια..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.