Jump to content

σκαλωματα σε pc και υγεια σκληρου

johnymag

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

η ιστορια αρχιζει ως εξης.γυρισα απο τις διακοπες,παω να ανοιξω το pc και μετα το σημα των windows,οταν ανοιγει ο υπολογιστης,τρωω bsod χωρις να προλαβω να δω το ερρορ(φαινεται για κλασματα του δευτερολεπτου).απο τοτε κανει τα ιδια μεχρι χτες που του εκανα φορματ.περναω w7 με τα χιλια ζορια(η εγκατασταση εκανε παρα πολυ ωρα),μετα αργουσε πολυ να ανοιξει ο υπολογιστης και αφου ανοιξε ετρωγε ανα τακτα διαστηματα σκαλωματα.μπορει για κανα μισαωρο να ειναι μια χαρα,να μην κολαει τιποτα και ξαφνικα να παθαινει κοκομπλοκο και να μην ανταποκρινεται σε τιποτα εκτος απο το κουνημα του κερσορα.απο περιεργεια εβαλα να δω τι γινεται στον σκληρο με το hd sentinel και ειδα αυτο που βλεπεται στην φωτογραφια που εχω συναψει.τι γινεται με τον υπολογιστη;εχει χαλασει ο σκληρος οπως βλεπω με το hd sentinel;γινεται μεσω sw να φτιαχτει ή παω για αγορα καινουριου δισκου;

post-12577-1416077710,5058_thumb.jpg

Καλημέρα, ναι έχει χαλάσει ο δίσκος έχει κατεστραμμένους τομείς πρέπει να τον αντικαταστήσεις. Τσέκαρε αν είσαι στην εγγύηση πρώτα.

Πολύ πιθανών το πρόβλημα να υπήρχε πολύ καιρό ήδη και απλά να μη το είχε πάρει χαμπάρι τόσο καιρό.

• 2 weeks later...
Μα καλά πως έγινε ξαφνικά αυτό; Υγρασία, υπερβολική ζέστη;

Μπορεί να συμβεί και από κακής ποιότητας τροφοδοτικό που δε στέλνει σωστές τάσεις.

και πιο παλια κολαγε γενικα το pc αλλα πιστευα οτι ηταν απο τα λιγα(2) gb ram.μαλλον εκανα λαθος ομως και αλλου ηταν το προβλημα.επισης να διευκρινησω οτι δεν προκειται για το συστημα της υπογραφης μου

• 3 weeks later...

Κάποτε είχα ένα φίλο ο οποίος όποτε αργούσε το μηχανάκι του το κλωτσούσε. Όσο περισσότερα σκαλώματα είχε τόσο περισσότερο κλωτσίδι έπεφτε. Θεός :worship:

τρέξε και ενα hdd regenerator,αλλά με τόσα bad sectors δεν νομίζω να κάνει κάτι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.