apostatis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2013 εχω win8 και στο εξωτερικο δισκο που εχω εκανα παρτισιον ενα κομματι ωστε να κανω δημιουργία μιας μονάδας αποκατάστασης ανοιξα απο πινακα ελεγχου το μενου για δημιουργία μιας μονάδας αποκατάστασης επελεξα το παρτισιον εκανε αυτο που επρεπε και εκανε και αυτο που δεν επρεπε ο υπολοιπος δισκος χαθηκε και στην διαχειρηση δισκων γραφει δεν εχει εκχωρηθει τι σημαινει αυτο?χαθηκαν ολα τα δεδομενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Σεπτέμβριος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 αν το καινουργιο παρτισιον ηταν σε κενο χωρο λογικα με καποιο προγραμμα επαναφορας παρτισιον θα βρεις λυσηFree Partition Recovery Software - Recover Deleted FAT/NTFS/HFS/HFS+/HFSX/Ext2/Ext3 Partition in Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Σεπτέμβριος 20, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 δοκιμασα το file scavenger και μου φαινεται οτι κανει πολυ καλη δουλεια σωζοντας τα αρχεια μου σε αλλο δισκο οπως τα ειχα ακριβως με τους φακελους τους ειναι στο 5% και συνεχιζει μολις τελειωσει θα σας πω αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Σεπτέμβριος 21, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 λυθηκε μετατρεποντας τον δισκο σε raw και χρησιμοποιοντας το file scavenger εσωσε ολα τα αρχεια στους αρχικους τους φακελους και στο τελος διαμορφωση του δισκου σε ntfs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.