Jump to content

ΡαδιοCD αυτοκινήτου

ZAK

Recommended Posts

Κάπωε έτσι θα το έθετα και γω.Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την εγγύηση γιατι θα μου έφερνε μεγαλύτερο πονοκέφαλο.Ρώτησα αν μπορώ να το επιστρέψω και αυτοί μου είπαν πως μπορώ να κάνω αίτηση για να μου το επιδιορθώσουν και εκεί το παράτησα.:mad:

Ετσι Ετσι Ετσι! Αν έχεις την υπομονή καλά κάνεις.Εγώ επειδή έχω πολλά στο κεφάλι μου και επέιδή έχω άσχημες εμπειρίες απο τέτοιου είδους περιπτώσεις τ αποφεύγω.

Κάτσε ρε συ. Παράδειγμα με το aircondition το καλοκαίρι. Τα είχα σκάσει τα λεφτά στη ηλεκτρονική Αθηνών. Μετά από μια βδομάδα ήρθε το aircondition άλλη μια βδομάδα να έρθει το συνεργείο να το εγκαταστήσει και τελικά ήταν χαλασμένο. Περίμενα βδομάδες μέχρι να το αλλάξουν. Έτσι είστε λέω, τηλέφωνο κάθε πρωί και το μεσημέρι από τη δουλειά. Κάθε μέρα. Μιλάμε τους τα χα πρήξει. Ούτε εμένα μου άρεσε αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Πήρατε τα λεφτά και αντε γεια;;;;Είχε φύγει το καλοκαίρι και aircondition δεν είχα (ανέβαζε και κάτι temp o Athlon...)

Τεσπα, και το Bluesky εφόσον το έχεις αγοράσει και έχει εγγύηση είναι αναγκασμένοι να στο αλλάξουν και αν δεν το κάνουν ή το καθηστερούν έχεις ΚΑΘΕ, μα ΚΑΘΕ δικαίωμα να τους τα πρήζεις όσο μπορείς!!

Κοίταξε δεν αξίζει να μου το φτιάξουν δήθεν και μετα να μου ξαναχαλάσει σε 1 - 2 βδομάδες.Μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις το παρατάω το θέμα γιατί καταντάει κουραστικό.Σε κάποια άλλη περίπτωση η οποία είναι σοβαρή(με μεγάλο κόστος και γενικά αν είναι κάτι αξιόπιστο) θα τους τα πριζα μέχρι να λιώσουν!

Λοιπόν μεγάλε ... μπορείς να κοιτάξεις σε καποιο κατάστημα Praktiker, αλλά και εγω με την σειρά μου θα σου έλεγα να πάρεις κάτι επωνυμο...

Ο αδερφός μου πήρε κατι ανώνυμο και στράβωσε απο τον ήλιο...Φαντάσου...

Αρχική απάντηση από ZAK

Το μόνο που με προβληματίζει είναι πώς θα βγάλω το μαμίσιο κασετόφωνο, δεν έχει πουθενά βίδες απότι θυμάμαι και μην με χτυπήσει κανένα ρεύμα εκεί με τα καλώδια! ΠΙστεύω τα άλλα θα τα βρω στην πορεία

Ρεύμα δε σε χτυπάει, όλα τα καλώδια είναι προστατευμένα για βραχυκύκλωμα.

Το παλιό το βγάζεις πιέζοντας 2 λαμάκια στο πλαϊνό του, αφού πρώτα αφαιρέσεις προσεκτικά το πλαστικό πλαίσιο που έχει.

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Κάλύτερα βρες κάποιο φθηνό αλλά να είναι κάποιας γνώστης αξιόπιστης εταιρείας(πχ pioner,panasonic).

Μπορείς με λίγο ψάξιμο να βρεις μια καλή προσφορά!

http://www.kalogeropoulos.gr/Products/SpecificProduct.asp?PRODID=2201&BRANDID=1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.