Jump to content

ΡαδιοCD αυτοκινήτου

ZAK

Recommended Posts

Χρειάζομαι ραδιοCd φτηνό γιατί το κασετόφωνο τα παιξε. Φθηνό σε τιμή ξεφτίλα, όσο γίνεται! Κάποτε τα carrefour δίναν κάτι bluesky 70. Τα δίνουν ακόμα; Ξέρετε που μπορώ να ψάξω;;

όταν λέμε receivers τι εννοούμε; Σταναταρντ θα παω σήμερα μια βόλτα carefour. Η εγκατάσταση είναι δύσκολη; Αν το πάω σ ε ηλεκτρολόγο φοβάμαι μην με πιασοκολίσει...

Αν ειναι για το δικο σου αυτοκινιτο καλυτερα να παρεις ενα επωνυμο φθηνο (100 με 150 ευρω)! Τωρα αν ειναι για την δουλεια σου παρε οτι ποιο φθηνο βρεις οπως ηπαν και πριν! Τωρα για την συνδεση δε νομιζω να δυσκολευτεις ιδιαιτερα! Υπαρχουν οδηγιες μαζι με το ραδιοCD, Θα πρωτεινω να μην πας σε ηλεκτρολογο!

Αρχική απάντηση από ZAK [Σήμερα, στις 10:53]

όταν λέμε receivers τι εννοούμε; Σταναταρντ θα παω σήμερα μια βόλτα carefour. Η εγκατάσταση είναι δύσκολη; Αν το πάω σ ε ηλεκτρολόγο φοβάμαι μην με πιασοκολίσει...

receiver = radiofono

Κοίτα μία εγκατάσταση πάει γύρω στα 20 -30 ευρώ σε δυσκόλες περιπτώσεις

Πχ σε εμένα (Hundai Accent 98) δεν το έκανα μόνος μου που να χτυπιόμουν

Σε άλλα αμάξια είνια αρκετα ποιό έυκολο..... αν ψάξεις στο νέτ μπορείς να βρείς και οδηγίες.

Ετσι μπραβο! εχει 4 συνδεσεις για τα ηχεια μια για την κεραια και γειωση, μια για το ρευμα (θετικος πολος) αλλη μια γειωση πανω στο αυτοκηνιτο. Ξεχασα κατι? Νομιζω αυτα εχει! Καλη επιτυχια!

Αρχική απάντηση από Dj Netrino [Σήμερα, στις 11:29]

Ετσι μπραβο! εχει 4 συνδεσεις για τα ηχεια μια για την κεραια και γειωση, μια για το ρευμα (θετικος πολος) αλλη μια γειωση πανω στο αυτοκηνιτο. Ξεχασα κατι? Νομιζω αυτα εχει! Καλη επιτυχια!

πλέον στα καινούργια ράδιο-σιντι-κασσετόφωνα. το βίσμα είναι τυπποποιήμενο και δεν χρειάζεται να κάνεις καμία σύνδεση με το χέρι κόβοντας καλώδια.

Το πρόβλημα πολλές φορες έγκειται στο να αποκαλύψεις την θέση για να βάλεις το κασσετόφωνο

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με το Caddy. ’νοιξε το χώρο που θα μπαίνει το radio-cd και δες αν υπάρχει ένα ορθογώνιο βύσμα με πολλά χρωματάκια. Κατά τ' άλλα μη σε απασχολεί τίποτα. Είναι όλα τυποποιημένα πλέον. Σίγουρα μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Το πρόβλημα είναι με παλιά αυτοκίνητα που δεν έχουν το πολλαπλό βύσμα και χρειάζεται να κόβεις καλώδια.

Thanx Trendy wirelessed!

Λες να το κάνω wireless!!!!

Το μόνο που με προβληματίζει είναι πώς θα βγάλω το μαμίσιο κασετόφωνο, δεν έχει πουθενά βίδες απότι θυμάμαι και μην με χτυπήσει κανένα ρεύμα εκεί με τα καλώδια! ΠΙστεύω τα άλλα θα τα βρω στην πορεία

Αρχική απάντηση από Kanonieris

πάρε οτι άλλο θες εκτος απο τα bluesky.έιχα πάρει ένα cdplayer και αργότερα ένα dvd player kai είχαν χαλάσει μετά απο ένα μήνα.

Υπάρχουν cdakia audio που δεν διάβαζε το bluesky?

Εγώ για λίγο καιρό το θέλω το ραδιοcd, για κάτι μήνες...Ελπίζω να αντέξει.

Στις λακούβες πως τα πάει..??:)Έχει καθόλου buffer μην μου πρήζει κάθε λίγο..:)

Ναι μετα απο 2 βδομάδες περίπου άρχισε να μου κάνει και τέτοια.Κάλύτερα βρες κάποιο φθηνό αλλά να είναι κάποιας γνώστης αξιόπιστης εταιρείας(πχ pioner,panasonic).Θ αντέξει περισσότερο πιστεύω.ΣΤις λακούβες δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω και ούτε θα πρότεινα να το δοκιμάσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.