Johnny6RED Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2013 Καλησπέρα. Σε λίγες μέρες θα μετακομίσω στα Χανιά ως φοιτητής. Ενδιαφέρομαι να βάλω 24άρα σύνδεση. Στην μόνιμη οικία μου έχουμε εδώ και 3-4 χρόνια ote connx 24αρι χωρίς προβλήματα. Τώρα στα Χανιά σκέφτομαι να βάλω forthnet 24αρι σκέτο ιντερνετ.1. Το πάγιο του ΟΤΕ είναι 15 ευρώ;2. Πόσο είναι το πάγιο στην forthnet;3. Επειδή ασχολούμαι πολύ με Online games και με ενδιαφέρουν σημαντικά τα χαμηλά ping, πως είναι η κατάσταση σε αυτό το θέμα στην forthnet; Ρωτάω γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια.4. ΟΤΕ φοιτητικό 24αρι: 8€ +15€ πάγιο= 23€/μήνα, ισχύει σωστά;5. Η forthnet δε φαίνεται να έχει κάποιο φοιτητικό πακέτο οπότε έχουμε: 19.90€ + πάγιο=; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 forthnet μην τι ψάχνεις χαμηλότερα ping από άλλες εταιρίες.τώρα από τιμές δεν γνωρίζω πάρε τηλέφωνο να δεις τι πάγια έχουν τώρα, και λίγα ευρώ περισσότερα να ατο έχει η forthnet μην τσιγκουνευτείς για games εχει μαματα Pings Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Σεπτέμβριος 18, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Για να έχεις την κασίδα σου ήρεμη ΟΤΕ είναι νταβατζιλίκη σε όλες τις εταιρείες καμία δεν μπορέι χωρίς τον ΟΤΕ έχει την ποιο φθηνή ενεργοποίηση και την ποιο φθηνη μεταφορά σε πάγιο σε βαράει αλλά το πολύ σε 8 εργάσιμες έχεις Internet με άλλους παρόχους υπολόγησε κανα 2μηνο απο την στιγμή που θα κάνεις την αίτησηα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 σε εμενα η forthnet 2 βδομάδες έκανε την ενεργοποιηση... είχα και οτε και χολ καμια σχέσει σε ping μια που θέλει ο φίλος χαμηλό ping για games... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Σεπτέμβριος 18, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Το ξέρω πως ο ΟΤΕ είναι η σταθερή αξία, δυστυχώς, όταν μιλάμε για Ιντερνετ στην Ελλάδα, αλλά σε σχέση με άλλους παρόχους τα έχει λίγο τσιμπημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Κάνε μία βόλτα στην περιοχή ρώτα κανα γείτονα τι έχει η πλειοψηφία.Στην δικιά μου περιοχή όταν σχεδόν όλοι είχαν forthnet έπιανα 7mbps, με τον καιρό όταν έμεινα μόνο εγώ και ένας απέναντι μας έγραψαν εκεί που δε πιάνει μελάνι και είμαι με το ζόρι 3 mbps - 3.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papi Σεπτέμβριος 19, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Τα καλύτερα pings τα έχει όντως η forthnet όπως λέει το παιδί απάνω. Επίσης δίνει fastpath με sn margin 6 αντί για το 9 του οτε ή το 11 της hol, οπότε έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στην γραμμή σου, ανάλογα με την ποιότητα του χαλκού. Έχει προσφορά τώρα, αν προπληρώσεις τον χρόνο σου βγαίνει 15 ευρώ τον μήνα για σκέτο 24αρι.Για gaming είναι μονόδρομος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Τί έγινε ρε παιδιά, τόσο πολύ άλλαξαν τα πράγματα; Μέχρι αρχές 2013 άκουγα ότι ο OTE είναι μονόδρομος για gaming! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 19, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Τα καλύτερα pings τα έχει όντως η forthnet όπως λέει το παιδί απάνω. Επίσης δίνει fastpath με sn margin 6 αντί για το 9 του οτε ή το 11 της hol, οπότε έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στην γραμμή σου, ανάλογα με την ποιότητα του χαλκού. Έχει προσφορά τώρα, αν προπληρώσεις τον χρόνο σου βγαίνει 15 ευρώ τον μήνα για σκέτο 24αρι.Για gaming είναι μονόδρομος.Όχι πάντα, είναι ανάλογα την περιοχή, κάποτε χωρίς fastpath σε έναν σερβερ " ΧΨ " για παράδειγμα έπιανα 80 ping, και με το που έπεσε η ποιότητα της γραμμής μετά απο 1,5 χρόνο έφτασα να έχω 120 , με το fast path έπεσα στα 70. Όλα παίζονται στην γραμμή την ίδια, στην απόσταση από το DSLAM και το τι "παίζει" στην περιοχή. Γενικώς λαχείο απλά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 20, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 πάγιο δεν έχει, πληρώνεις τα χρήματα του πακέτου σου. Δες μη τυχόν έχει τίποτα ψιλά γράμματα με ενεργοποιήσεις σε καινούργια γραμμή και παρόμοια αν δεν υπάρχει ADSL στο διαμέρισμα που θα 'σαι.Να προσπαθήσεις να ψάξεις τοπικά εκεί πέρα τι γίνεται, δεν είναι σε όλες τις περιοχές ένα πράγμα. Γενικότερα στα Χανιά κι ειδικότερα στην περιοχή που θα είσαι. Να ξέρεις και κάτι δευτερεύον, τεχνική υποστήριξη forthnet πρέπει να κάνεις τάμα για να τους πετύχεις στο τηλέφωνο. Καλή τύχη και καλά να περνάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.