minast Σεπτέμβριος 23, 2013 #21 Σεπτέμβριος 23, 2013 Τον νικησα!!!!:magic:μετά απο καμποσες προσπαθειες με το kestrel αποφάσισα να αλλάξω σκάφος. και ετσι με το torus με την πρώτη προσπάθεια, στο easy παντοτε, ακομα δεν εχω ανεβει σε normal, το εβγαλα σχετικα ευκολα. ετσι ξεκινησα συμπερασμα, μαλλον το crew παιζει το σημαντικοτερο ρολο, γιατι εδω εξ αρχεις δε σου δινει humans και ειναι πιο καλοί. Επίσης χωρίς teleport δεν νομίζω να νικιέται το τελευταίο boss.:happy2: Με kestrel, χωρίς teleport, καμιά 10αριά πυραύλους και 2 drones το έβγαλα. Νομίζω έχω κρατήσει και σωσμένο.
EraserheadX Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #22 Σεπτέμβριος 23, 2013 Βγαίνει και χωρίς αλλά το boarding party κάνει την ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Κατευθείαν teleport στο δωμάτιο του missile weapon και ηρεμείς από τους τριπλούς πυραύλους. Rinse and repeat για τα υπόλοιπα όπλα.
minast Σεπτέμβριος 23, 2013 #23 Σεπτέμβριος 23, 2013 Βγαίνει και χωρίς αλλά το boarding party κάνει την ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Κατευθείαν teleport στο δωμάτιο του missile weapon και ηρεμείς από τους τριπλούς πυραύλους. Rinse and repeat για τα υπόλοιπα όπλα. Προσωπικά δε συμπαθώ το στυλ παιχνιδιού με απόβαση - ξεκίνησα με federation cruiser και 2x mantis για απόβαση και οι μάχες ήταν πιο δύσκολες από ότι με το ταπεινό kestrel με missiles και burst laser. Και το scrap ήταν το ίδιο - δεν παρατήρησα σημαντική αύξηση.
EraserheadX Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #24 Σεπτέμβριος 23, 2013 Έχει και το boarding τα κόλπα του. Πχ ΔΕΝ κάνεις board αν δεν έχεις βγάλει από την μέση το med bay του αντίπαλου πλοίου.
artyom Σεπτέμβριος 23, 2013 #25 Σεπτέμβριος 23, 2013 στο τελικο boss τα rooms ειναι κλειστα, οποτε με ενα mantis πηγαινεις το αφηνεις να φαει τον χειριστη, μετα τρωει το gun και μετα επιστρεφει και μετά παλι τα ιδια. ασε που εγω ειχα 55 missiles και τυχαια βρηκα gun λιγο πριν το τελος που χρεισοιμοποιει missiles αυτο το heal missiles που ειναι. θα δοκιμάσω σε νορμαλ τωρα με kestrel.
EraserheadX Οκτώβριος 7, 2013 Author #26 Οκτώβριος 7, 2013 Αυτή την περίοδο κάθομαι και το τελειώνω στο easy με όλα τα πλοία/layouts που έχω ξεκλειδώσει.Μόλις το τερμάτισα με το engi cruiser/layout b έχοντας 1 hit point! :banging:Τώρα μου μένει να ξεκλειδώσω Mantis, Rock και Crystal cruisers και τα υπόλοιπα layouts.73 ώρες playtime και έχω δουλειά ακόμα. Τρελό value for money αυτό το παιχνίδι.
artyom Οκτώβριος 8, 2013 #27 Οκτώβριος 8, 2013 τα αλλα layout πως τα ξεκλειδώνεις?επίσης, στο medium μια φορά έχω φτάσει sectro 8, και πάλι μονο με το ship με τα drones, απορώ κάποιοι πως καταφερνουν και το βγάζουν με kestrel.
EraserheadX Οκτώβριος 8, 2013 Author #28 Οκτώβριος 8, 2013 Αν δεις όταν επιλέγεις πλοίο σου δείχνει 3 ship achievements. Το δεύτερο layout ξεκλειδώνει όταν κάνεις 2 από τα 3.tips για το δεύτερο στάδιο του boss (αυτό με τα drones):Max shieldsHigh evasion (να έχουν 2 αστέρια ο πιλότος σου και ο μηχανικός)Cloaking αν μπορέσεις να το αγοράσεις
artyom Οκτώβριος 8, 2013 #29 Οκτώβριος 8, 2013 thanks, αλλο λεω με τα drones, οτι μονο με το ship που ειδικευεται στα drones έχω καταφέρει να φτάσω στο τέλος, 2 φορες!
EraserheadX Οκτώβριος 8, 2013 Author #30 Οκτώβριος 8, 2013 FRAK YEAH! :banging: Έκανα ένα run με το Federation cruiser για να ξεκλειδώσω το layout b (I did) και κατάφερα να ξεκλειδώσω και το σπανιότερο πλοίο του παιχνιδιου, το Crystal cruiser. Δύο πλοία (Mantis, Rock) και κάποια layouts μου έχουν μείνει.
EraserheadX Οκτώβριος 9, 2013 Author #31 Οκτώβριος 9, 2013 [MENTION=28647]artyom[/MENTION] Μόλις πρόσεξα ότι έναν από το πλήρωμά μου στο crystal cruiser τον λένε Artyom. Χα χα χα! Τι σύμπτωση!
artyom Οκτώβριος 9, 2013 #32 Οκτώβριος 9, 2013 ναι και εγώ είχα βρει έναν και προσπάθησα να τον κρατήσω μέχρι το τέλος.Νομίζω οι backers οταν kickstarter αν έβαζαν απο ενα ποσό και πάνω, μπορούσες να στείλεις ενα name για τα crew members!!!
EraserheadX Νοέμβριος 12, 2013 Author #33 Νοέμβριος 12, 2013 [ame=http://vimeo.com/79104930]FTL: Advanced Edition on Vimeo[/ame] Free expansion. Cool! More info: http://www.gamingonlinux.com/articles/faster-than-light-game-announces-free-expansion.2702/?utm_content=buffer1bcf6&utm_source=buffer&utm_medium=twitter&utm_campaign=Buffer
minast Νοέμβριος 12, 2013 #34 Νοέμβριος 12, 2013 FTL: Advanced Edition on VimeoFree expansion. Cool! More info: GamingOnLinux - Faster Than Light Game Announces Free Expansion Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτό το παιχνίδι... Όλος ο κόσμος το συμπαθεί, κάνουν όλα τα σωστά πράματα (ακόμα και δωρεάν προσθήκες όπως αυτές), αλλά δε μπορώ να το πάρω με καλό μάτι. Μάλλον με ενοχλεί ότι μπορεί να τα κάνεις όλα σωστά και πάλι να χάσεις και να πρέπει να ξεκινάς από την αρχή. Επίσής δεν συγχωρεί ιδιαίτερα τις απρόσεκτες κινήσεις - σαν σκάκι με διαστημόπλοια .
EraserheadX Νοέμβριος 12, 2013 Author #35 Νοέμβριος 12, 2013 Μα αυτή είναι και η άγρια ομορφιά του :rant:
Nikos1071 Νοέμβριος 12, 2013 #36 Νοέμβριος 12, 2013 Ασχολήθηκα λίγο τώρα τελευταία και πραγματικά θέλει υπομονή ή/και διάβασμα για να πετύχεις κάτι σύντομα... μεχρι τώρα έχω φάει τα μούτρα μου και δε λείπει το κάθε τρεις και λίγο save ή έστω ένα checkpoint ( :whistling σορρυ [MENTION=3623]EraserheadX[/MENTION]).Θα το παλέψω όμως λίγο ακόμα γιατί είναι εθιστικό.
Efialtis Νοέμβριος 12, 2013 #37 Νοέμβριος 12, 2013 Μου μένει να ξεκλειδώσω το crystal cruiser.Έφτιαξα φακέλους όπως stasis found etc ώστε να κρατάω σωσμένα μπάς και το ανοίξω και αυτό.Κάψιμο :baby:
Delijohn Νοέμβριος 12, 2013 #38 Νοέμβριος 12, 2013 Μια και δεν έχω κάρτα σοβαρή αυτές τις μέρες είπα να του κάνω μια δοκιμή... Κόλλημα!!! Τρελό! Παίζει να παίζω κάνα 4ωρο πρέπει να κάνω φουλ πέρασμα για να μπορώ να πάρω άλλο "όχημα";
minast Νοέμβριος 12, 2013 #39 Νοέμβριος 12, 2013 Έχει μια σειρά από επιτεύγματα που πρέπει να ολοκληρώσεις για να ξεκλειδώσεις νέα σκάφη. Τα λέει στο γκαράζ... Mobile
EraserheadX Νοέμβριος 12, 2013 Author #40 Νοέμβριος 12, 2013 Όχι ακριβώς. Τα επιτεύγματα που λέει στο "γκαράζ" είναι αυτά που πρέπει να κάνεις για να ξεκλειδώσεις ένα διαφορετικό layout στο κάθε σκάφος (από αυτά που ήδη έχεις). Για να ξεκλειδώσεις καινούρια πρέπει να συναντήσεις τα κατάλληλα events καθώς παίζεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.