Jump to content

FTL: Faster Than Light

EraserheadX

Recommended Posts

Τον νικησα!!!!:magic:

μετά απο καμποσες προσπαθειες με το kestrel αποφάσισα να αλλάξω σκάφος.

και ετσι με το torus με την πρώτη προσπάθεια, στο easy παντοτε, ακομα δεν εχω ανεβει σε normal, το εβγαλα σχετικα ευκολα.

ετσι ξεκινησα

173F9616ADBFCEAF0220CAF118A2E906A4858D46

συμπερασμα, μαλλον το crew παιζει το σημαντικοτερο ρολο, γιατι εδω εξ αρχεις δε σου δινει humans και ειναι πιο καλοί.

Επίσης χωρίς teleport δεν νομίζω να νικιέται το τελευταίο boss.:happy2:

Με kestrel, χωρίς teleport, καμιά 10αριά πυραύλους και 2 drones το έβγαλα. Νομίζω έχω κρατήσει και σωσμένο.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Βγαίνει και χωρίς αλλά το boarding party κάνει την ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Κατευθείαν teleport στο δωμάτιο του missile weapon και ηρεμείς από τους τριπλούς πυραύλους. Rinse and repeat για τα υπόλοιπα όπλα. :)

Βγαίνει και χωρίς αλλά το boarding party κάνει την ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Κατευθείαν teleport στο δωμάτιο του missile weapon και ηρεμείς από τους τριπλούς πυραύλους. Rinse and repeat για τα υπόλοιπα όπλα. :)

Προσωπικά δε συμπαθώ το στυλ παιχνιδιού με απόβαση - ξεκίνησα με federation cruiser και 2x mantis για απόβαση και οι μάχες ήταν πιο δύσκολες από ότι με το ταπεινό kestrel με missiles και burst laser. Και το scrap ήταν το ίδιο - δεν παρατήρησα σημαντική αύξηση.

Έχει και το boarding τα κόλπα του. Πχ ΔΕΝ κάνεις board αν δεν έχεις βγάλει από την μέση το med bay του αντίπαλου πλοίου.

στο τελικο boss τα rooms ειναι κλειστα, οποτε με ενα mantis πηγαινεις το αφηνεις να φαει τον χειριστη, μετα τρωει το gun και μετα επιστρεφει και μετά παλι τα ιδια.

ασε που εγω ειχα 55 missiles και τυχαια βρηκα gun λιγο πριν το τελος που χρεισοιμοποιει missiles αυτο το heal missiles που ειναι.

θα δοκιμάσω σε νορμαλ τωρα με kestrel.:rofl:

• 2 weeks later...

Αυτή την περίοδο κάθομαι και το τελειώνω στο easy με όλα τα πλοία/layouts που έχω ξεκλειδώσει.

Μόλις το τερμάτισα με το engi cruiser/layout b έχοντας 1 hit point! :banging:

Τώρα μου μένει να ξεκλειδώσω Mantis, Rock και Crystal cruisers και τα υπόλοιπα layouts.

73 ώρες playtime και έχω δουλειά ακόμα. Τρελό value for money αυτό το παιχνίδι.

τα αλλα layout πως τα ξεκλειδώνεις?

επίσης, στο medium μια φορά έχω φτάσει sectro 8, και πάλι μονο με το ship με τα drones, απορώ κάποιοι πως καταφερνουν και το βγάζουν με kestrel.

Αν δεις όταν επιλέγεις πλοίο σου δείχνει 3 ship achievements. Το δεύτερο layout ξεκλειδώνει όταν κάνεις 2 από τα 3.

tips για το δεύτερο στάδιο του boss (αυτό με τα drones):

• Max shields
  • High evasion (να έχουν 2 αστέρια ο πιλότος σου και ο μηχανικός)
  • Cloaking αν μπορέσεις να το αγοράσεις

thanks, αλλο λεω με τα drones, οτι μονο με το ship που ειδικευεται στα drones έχω καταφέρει να φτάσω στο τέλος, 2 φορες!

FRAK YEAH! :banging:

Έκανα ένα run με το Federation cruiser για να ξεκλειδώσω το layout b (I did) και κατάφερα να ξεκλειδώσω και το σπανιότερο πλοίο του παιχνιδιου, το Crystal cruiser. :victory:

attachment.php?attachmentid=58616&d=1381276251

Δύο πλοία (Mantis, Rock) και κάποια layouts μου έχουν μείνει. :nerd:

post-3623-1416077782,6279_thumb.jpg

[MENTION=28647]artyom[/MENTION] Μόλις πρόσεξα ότι έναν από το πλήρωμά μου στο crystal cruiser τον λένε Artyom. Χα χα χα! Τι σύμπτωση!

ναι και εγώ είχα βρει έναν και προσπάθησα να τον κρατήσω μέχρι το τέλος.Νομίζω οι backers οταν kickstarter αν έβαζαν απο ενα ποσό και πάνω, μπορούσες να στείλεις ενα name για τα crew members!!!

• 1 month later...

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτό το παιχνίδι... Όλος ο κόσμος το συμπαθεί, κάνουν όλα τα σωστά πράματα (ακόμα και δωρεάν προσθήκες όπως αυτές), αλλά δε μπορώ να το πάρω με καλό μάτι.

Μάλλον με ενοχλεί ότι μπορεί να τα κάνεις όλα σωστά και πάλι να χάσεις και να πρέπει να ξεκινάς από την αρχή. Επίσής δεν συγχωρεί ιδιαίτερα τις απρόσεκτες κινήσεις - σαν σκάκι με διαστημόπλοια :).

Ασχολήθηκα λίγο τώρα τελευταία και πραγματικά θέλει υπομονή ή/και διάβασμα για να πετύχεις κάτι σύντομα... μεχρι τώρα έχω φάει τα μούτρα μου και δε λείπει το κάθε τρεις και λίγο save ή έστω ένα checkpoint ( :whistling σορρυ [MENTION=3623]EraserheadX[/MENTION]).

Θα το παλέψω όμως λίγο ακόμα γιατί είναι εθιστικό.

Μου μένει να ξεκλειδώσω το crystal cruiser.

Έφτιαξα φακέλους όπως stasis found etc ώστε να κρατάω σωσμένα μπάς και το ανοίξω και αυτό.

Κάψιμο :baby:

Μια και δεν έχω κάρτα σοβαρή αυτές τις μέρες είπα να του κάνω μια δοκιμή...

Κόλλημα!!! Τρελό!

Παίζει να παίζω κάνα 4ωρο :hehe:

πρέπει να κάνω φουλ πέρασμα για να μπορώ να πάρω άλλο "όχημα";

Έχει μια σειρά από επιτεύγματα που πρέπει να ολοκληρώσεις για να ξεκλειδώσεις νέα σκάφη. Τα λέει στο γκαράζ...

Mobile

Όχι ακριβώς. Τα επιτεύγματα που λέει στο "γκαράζ" είναι αυτά που πρέπει να κάνεις για να ξεκλειδώσεις ένα διαφορετικό layout στο κάθε σκάφος (από αυτά που ήδη έχεις). Για να ξεκλειδώσεις καινούρια πρέπει να συναντήσεις τα κατάλληλα events καθώς παίζεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.