Daywalker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 Μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω drivers για την sony E-230? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Click me, google rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Σεπτέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Sony Drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Ευχαριστω δεν μποροθσα να τα βρω με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Σεπτέμβριος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 καποιος / καποιοι ειναι Sony Insiders Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Μηπως ξερει κανεισ πως τους περναμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Υποθέτω, ότι αν τρέξεις το .exe κάπου κάνει αποσυμπίεση τα αρχεία...Μετά πηγαίνεις στην διαχείρηση υλικού, δεξί κλικ στο Monitor, ενημέρωση οδηγού και δίνεις το path που έχεις αποσυμπιέσει τους οδηγούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Το εχω κανει αυτο αλλα μου βγαζει την οθονη σαν default monitor οχι με το ονομα της Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος για ενημέρωση οδηγών... όταν τελείωσε η ενημέρωση, σου είπε ότι όλα είναι οκ ή σου είπε ότι δεν μπορεί να την συνεχίσει ?’λλος τρόπος, είναι στο σημείο που δίνεις το path να του πεις ότι θες να εγκαταστήσεις άλλον οδηγό(η τελευταία επιλογή είναι νομίζω) και να δεις εκεί αν σου δείχνει τα στοιχεία της οθόνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Λογικα επρεπε να την βλεπουν κανονικα τα windows.Tουλαχιστον εμενα την εβλεπαν κανονικα την G-220 που ειχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.